Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Pitaš što sam ljuta, što se pakujem možda sam malo kruta, ipak sutra i pored svega putujem …....... Ne umem ni na kažem, kolko sam volela i kolko sam tebi dala, više nego uzela ...
Nisam ni svesna kolko sam bolesna moja je kazna što sam volela svesna ... Zbog ljubavi ove umrećemo oboje ja što te volim a ti ... od ljubomore ...
Ponovo ista priča, gde sam bila pitaš me osećam , kao i uvek ... pratiš me ... Kao da ništa ne znaš, ništa ne primećuješ Ja sam tu, a'l na žalost k'o da nisam ... Opet me izluđuješ …...!
Autor
Poruka
doctorr67 NR .1 foruma
Datum upisa : 20.12.2007
Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 12:42 pm
Kad ljubim glavu gubim, kad ljubim stvarno ljubim, i zato kad te spazim ja besomucno trubim. I fuckam kao klipan, crvenim k'o tulipan jer ti si jedno cudo Baby brmm:))
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 12:43 pm
Drugarstvo je zlatna ptica od ceg nema nista jace, Ono moze da natera svako srce da zaplace! :-)))
doctorr67 NR .1 foruma
Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 12:45 pm
I sanjarim o tebi, sve ljubim te u sebi i patim, kako ne bi, jer volim te,my baby
Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 12:49 pm
Kada te iznevjere ljudi, kad vrijeme zelis da vratis, Kada te neko povrijedi, Hocu da shvatis: Da bicu tu i u dobru i u zlu! Da te podignem iz prasine, da ti osvjetlim ime, Da ti na uho kazem da nikad, nikad necu da te slazem! Da cu kad zaplaces suzu da ti brisem znaj da imas prijatelja koji te voli NAJ VISE..!!
doctorr67 NR .1 foruma
Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 1:08 pm
Dugo se klela da nije smjela da me zavoli, i da ostane rekla je nije to zub to mnogo jace zaboli i ne prestaje
Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 1:12 pm
Prijateljstvo je kao java,ista proljetna rosna trava
doctorr67 NR .1 foruma
Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 1:14 pm
Ljudi kažu da postoji mudrost glave i mudrost srca
Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 1:14 pm
Ja volim jedne braon oci sto kriju tajnu jedne noci,ja volim jedne braon oci ali im to necu moci reci…Divno je gledati njihove dubine i boriti se sa talasima strasti,divno je biti rob zanosne tamnine iz koje se niko nikad nece moci spasiti…
doctorr67 NR .1 foruma
Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 1:16 pm
Lepo pricas lepo hodas slatka mala, nemoj lako da se prodas
Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 1:18 pm
moj si drug vjeruj u to nike nas rastaviti a ma bas niko je nase prijateljstvo poput celika je jako a ne kao neka koja pucaju kao staklo
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
daca
Godina : 53 Datum upisa : 12.06.2009
Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 3:09 pm
Prijateljstvo i ljubav lijepe su riječi, ali dobra prijatelja teško je steći. Zato ruku možeš dati svima, ali srce samo iskrenima!
PJER Pjer
Datum upisa : 13.10.2008
Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 3:14 pm
.moje srce je malo, ali u njega puno je toga stalo, zato moja suza daleko otici nece, napravit cu jos korak,dva pa cu opet imati srece, kako u ljubavi tako i u snovima mjesta ce biti i kad dodje ljubav nova.
daca
Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 10:07 pm
ti što zbog ljubavi patiš,
trebaš jedno samo da shvatiš.
ljubav nije pojam,nego živo biće.
ona zrakom lebdi i do svakog stiće.
ako nije tvoja,vjeruj i ne vrijedi
postepeno vremenom, ona zna da blijedi.
na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme
samo dašak vjetra zna pravit probleme.
tuđa ljubav boli i gorćinu stvara.
uzalud se boriš uzalud se nadaš.
kada ljubav bude namjenjena tebi.
znat ćeš samo jedno da živjeti vrijedi.
kad je samo tvoja,tad je prava sreća.
svakim danom ljubav postaje sve veća.
doctorr67 NR .1 foruma
Location : Singidunum Humor : Onaj koji napravi gresku, a ne ispravi je - cini i drugu gresku!! Datum upisa : 20.12.2007
Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Jan 24, 2010 10:14 pm
daca
Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Feb 21, 2010 1:20 am
Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Feb 21, 2010 8:08 pm
Možda bas ovako i baš ovoliko stajao sam davno pred tom istom slikom ne sluteći da će ona jednog dana izaći da živi izvan svoga rama!
Oci-ANDJELA Anđelina
Datum upisa : 08.06.2008
Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Ned Feb 21, 2010 8:19 pm
Kjara cigra malena nezna i po potrebi snazna kao stena mila i ljuta ume da bude pa se zbog toga svi na forumu cude vesela je i voli da se druzi sve na forumu s lakocom skuzi cita i pise na svakoj temi nije ona podlozna nikakvoj dilemi otvorena i iz duse govori nista Malu kjaru ne mori omiljena i voljena od svih eto tebi od mene stih..
Zasto, sve sto je lepo ima kraj, Zasto, je samo Sunca vecan sjaj, Zasto sam odavno sam, Ruke niko da mi da, Zasto nemam sve sto zelim ja...
determinanta Matematički kompleksna
Godina : 65 Datum upisa : 06.01.2008
Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Čet Mar 18, 2010 8:31 am
I ondak, sat i frtalj, kol'ko je iš'o šinobus, nismo ništa jeli, i kad smo stigli na stanicu odma' kupimo burek, lep, frišak, mastan, sve nam, onako, mast curila niz bradu.
Pa ondak opalimo preko toga jednu tepsiju šampita i gajbu piva.
Mlakog.
Crnog.
slatkicass Frumos si de foc
Godina : 63 Location : (zlutala negde.....u mashti) Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa : 10.10.2007
Blizi se,blizi leto... u dusi vec ga slutim. Pomalja zlatnu kosu u zrelim njivama zutim. Zrikavci su mi rekli koje u putu sretoh: "Blizi se, blizi leto."
Ponekad me ranis u srce pravo, prodes a ne kazes "zdravo", rijeci ti se stiskle, za kog ih cuvas, staces da kazes da me ne slazes, povedime do oblaka tragom nebeskih koraka, u snovima,mojim snovima, povedime bar ovaj put da ne sanjam te uzalud..
Naslov: Re: Pokloni stih, pesmu osobi iznad........ Pet Mar 19, 2010 6:37 pm
Тражио сам те Изгубљен у мислима расејаним И жељи лудој Да баш ноћас дотакнем усне И машти далеке А не нађох ништа осим Догореле чежње на јастуку И несаницу Ту верну љубавницу свих поета[You must be registered and logged in to see this image.]
...Kroz sijenku odškrinutih vratnica Uđi uz drhtavu škripu, polako U prostrane vrtove, bez cveća i ptica Pokrivene lišćem suvim i ti lako... ...možeš da korake učiniš mekim, Baš kako strah nalaže...
Desilo se jednom da nisam znala kuda i kako cu, ali sam ugledala svetlo, danas sam tu, ne znam da li sutra ostacu. I kada pogledam nebo, tu sam mogla da budem, jedan sekud me je delio i nikad nije mi svejedno, ali nije mi zao mada znam da sam gresila
Hiljade i hiljade godina Ne bi bilo dovoljno Da se opiše Kratki sekund večnosti U kome si me ti poljubila U kome sam te ja poljubio Jednoga zimskog praskozorja U Parku Monsuri u Parizu U Parizu Na zemlji Na zemlji koja je zvezda...
Žak Prever
Krupljanka
Godina : 58 Location : Beograd Datum upisa : 13.04.2009
kad te zivot bolno razocara, I kad prestanu i zelje, i snovi; Ono sto nam vrati jedna suza stara, Vredi jedan zivot neznani i novi.
Pamti sto je proslo, s puno vere neme, Kroz sve dane dugih stradanja i mena: Cuvaj svoju proslost za sumorno vreme Kad se zivi samo jednom od uspomena.
Pa ces da zapitas jedom, i neznandno - Nasto samo suze, nasto boli samo? I sta da ikad zali srce jadno, Kad je sve nase, sve sto osecamo!
Ovo je pesma za tvoja usta od visanja i pogled crn. Zavoli me, kad jesen duva u pijane mehove. ... Ja umem u svakom novembru da napravim jun i nemam obicne srece i nemam obicne grehove.
Moja je sreca srneca. A gresno mi je smesno ako me neko cacne u ove oci placne nije to neutesno:
Ja umem od suza da pravim, klikere lepe, prozracne.
Podelicu sa tobom sva moja sasava zdravlja. Zavoli moju senku sto se klati niz dan.
Sutra nas mogu sresti ponori ili uzglavlja ludo moja zar ne znas: divno je nemati plan!
Izadji iz tog detinjstva kao iz starih patika. Zavoli moj osmeh, dubok kao jezerske vode.
Evo i ja sam se izuo. Pod vrelim tabanima rastapa mi se asfalt.
Budi uz mene kad odem.
Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
popovac
Godina : 56 Location : Trebinje Humor : znam i ozbiljan se nasmijati Datum upisa : 26.04.2010
Pitao sam ružu malu Šta u tihoj noći sanja: Da li danak, da li zoru, Ili pjesmu milovanja.
A ruža se čisto trže, Kao da je vjetrić krenu: "Sanjam, sanjam, rajsko milje... Slatki miris - kosu njenu". [You must be registered and logged in to see this image.]
Godina : 63 Location : (zlutala negde.....u mashti) Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa : 10.10.2007
Zivot je sve nesto iz pocetka. Juce i prekjuce sutra ne vrede. Nema na svetu dva ista petka, dve iste nedelje, dve iste srede. Pa cemu onda razocaranja? Ako je jedna ljubav - corak, Odmah se drukcije i lepse sanja. I kad si najvise tuzan i gorak nekih se novih ociju setis i shvatis da letis... divnije letis. Ko je to video da decak pati? Da kunja kmezav i da place? Svaki put moras iznova znati da volis bolje, da volis jace. Ne da se vadis. Ne da se tesis. Vec da se istinski do neba smesis. Nema na svetu dve iste srede, dva ista utorka, dva ista petka. Sve nove ljubavi drukcije vrede. Zivi se svaki put iz pocetka. Zivi se da se nikad ne pada. Da budes snazniji posle oluje. I da se u tvom srcu vec sada 100 zlatnih zvezda unapred cuje.
Mika Antić
Krupljanka
Godina : 58 Location : Beograd Datum upisa : 13.04.2009
na prozoru su kapi kiše… sve ih je… više…i više… jesi li kad promatrala… kapi kiše…kako ih ima… sve više…i više… na prozoru…su kapi kiše… koje klize… sve više…i više… kapi kiše… stapaju se…jedna u drugu… sve više…i više… kapi kiše…
Ništa ti ne razumeš, moj najrođeniji blesane, uobraženi prinče što te je život razmazio. Da znaš kolike sam noći uznemirene i besane drhtao kraj tvog uzglavlja, pokrivao te i pazio.
Ti si za mene još uvek parče tek rođenog mesa: onaj musavko što vrišti i celu kuću potresa.
Ja sam te, lepoto moja, naučio da hodaš. Svima sam plaćao piće kad su ti zubi nikli. Ja sam ti dao život. Nije te donela roda. A sada smo se, odjednom, jedan od drugog odvikli, kao da sve što kažem zaista ne razumeš i kao da sve sto umem ti triput bolje umeš.
U redu, pametna glavo. Ja sam te ljuljao, kupao, ponosio se tobom, nemušte reči sricao, i dosta svoje mladosti zbog tebe sam polupao i kad je u svet trebalo nisam se zbog tebe micao,
nego sam sav osedeo, moj naduvenko mili, da bi tvoj život i dani valjani bili.
Danas kad rođendan slaviš, sve ću svečane torte pobacati kroz prozor na užas rodbine cele. Ti znaš: ja sam tvoj otac. Mi smo od takve sorte što ne sme da zadrhti kad odapinje strele.
Možda još nije kasno. Jednom se mora sve reći: i drugarski i tužno i grubo i srneći.
Propustio sam godine. Ispustio te iz ruku. Sve tvoje slabe ocene moljakanjem sam rešio. Večito sam se svađao kad te drugi istuku. Bio si moje mezimče i tu sam najviše pogrešio.
Četrnaest ti je godina i zar te stvarno ne vređa da stalno za tebe podmećem i dušu i glavu i leđa?
Hoću da jasno kažeš kad misliš da budeš muškarac. Zar treba i sutra da rešavam sve što ti odraslom fali? "Tata, škripi u braku... na poslu... daj za džeparac..." A ja ti i dalje pomažem jer te volim i žalim.
Ne čestitam ti rođendan. Mi smo se uzalud borili i stvarali smo čuda, a ništa nismo stvorili.
I evo, danas ti dajem reč roditeljsku i mušku: ako ne postaneš čovek na ovoj, tek započetoj čarobnoj stazi života - moram i razbiti njušku. Makar oženjen bio, makar u trideset petoj.
Nikad te tukao nisam. To za dečake nije. Al sutra, odrasli prinče, videćeš kako se bije.
Miroslav Mika Antić
komunikativn@ Fatal Femme
Godina : 51 Location : tu i tamo -:) Datum upisa : 02.02.2008
Tesko je kad si dusa neshvacena,kad volis,a ljubav ti nije uzvracena.Kad od snova tvojih ostanu samo zgarista,i kad ti neko znaci sve,a ti njemu nista....
Desilo se jednom da nisam znala kuda i kako cu, ali sam ugledala svetlo, danas sam tu, ne znam da li sutra ostacu. I kada pogledam nebo, tu sam mogla da budem, jedan sekud me je delio i nikad nije mi svejedno, ali nije mi zao mada znam da sam gresila
cojle Zaštitnik seljačkih prava
Location : Kumova slama Humor : smešan samom sebi Datum upisa : 09.08.2009
Tuzno je...kad slusas tuzne pesme i shvatas da u svima pronalazis sebe! Tuzno je...kad nekome kazes da ga volis,a on se samo nasmeje! Tuzno je...kad nema nikog da te zagrli kad ti treba! Naj tuznije je...kad glumis da si sretan,a plakao bi do neba!!!
Nema oslonca u oku ni između bosonogih polja rosom nakvašenih reči... Mrvi se trunje poezije kroz noć zaboravljeno od zrelih godina u devojačkim prstima... Ostajem na zagubljenim stranicama sećanja da žeđam kap sna između dara i kazne na komadu svog ispranog tla...
Suzana Eberhart
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
Nije to nagovaranje, rodjeni moji. Ko nece dalje da cita - nek slobodno zazmuri. Ali pazite dobro: ako u vama postoji jedno veliko pitanje koje nestrpljivo zuri, pitanje vece od brda, i jedna treperava dusa sto veruje u cuda, i ako se u vama neke lepote talasaju i neke svetlosti radjaju, onda je sasvim vejedno dali zmurite ili ne zmurite jer cuda se vec dogadjaju. [You must be registered and logged in to see this image.]
Duca D- 03
A koliko si imala ljubavnika? I gde si sve s njima spavala? I što su ti govorili? I kako je kako je bilo? Daj mi mira.Čuješ, daj mi mira, fućkam ti na tvoje fotografije spremljene u kutiji od cipela, pisamca u vernoj ljubavi sakrivena po manžetnama i u policama pod rubljem, prestani, prestani, idi već, kao nesnosnu muhu pratim očima tvoj lik po svim kutovima, idi, izleti kroz prozor, nek te odnese propuh, idi, nemam vramena, moram se ispavati, idi, rasplini se, rastopi se negde u toj naradzastoj lokvi pod svetiljkom, izgubi se među slovima ove glupe knjige što je čitam.Idi, ne volim te, ništa neću, ništa nepitam, to me ne zanima, fućkam ti na tvoje adrese i telefonske brojeve, i sed, i sed, ću te još voleti, no za ime Isusovo, koliko, koliko si ih imala?
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
Junaci, nos u jastuk! Nek masta kao lokomotiva leti! razumem sve vase brige i nespretnosti i strah, i evo: pomazem danas svakom da se seti sto se bez razlog duri i smeska u isti mah. Junaci , nos u jastuk! Niko ne mora znati sta je. Vazno je da nesto postoji i da to nesto traje i kazem: bas nije nagovaranje Ko nece dalje da slusa - neka zapusi usi. Vazno je sta je skriveno u nama, u dusi. M.A. [You must be registered and logged in to see this image.]
NAŠE MI PRIJATELJSTVO PUNO ZNAČI: KAD TI PLAČEŠ-I JA PLAČEM KAD SE TI SMIJEŠ-I JA SE SMIJEM KAD TI SKOČIŠ KROZ PROZOR-JA TE POGLEDAM I OPET SE SMIJEM :ironic: