Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Naslov: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Ned Avg 28, 2011 2:49 pm
First topic message reminder :
[You must be registered and logged in to see this image.] Hladnoća koja greje
Nema te žene koja ne voli da liže sladoled, ni muškarca koji to ne voli da gleda. Manje zbog sladoleda, a više zbog načina na koji se on liže, a koji podseća na nešto sasvim drugo. Ovde izdvajamo 5 klipova koji prikazuju najseksi pojedene sladolede. Prijatno. 1. Džesika Simson Spot koji pokazuje da je Amerika zaista obećana zemlja. Naime, pre nego što se razvela i ugojila, Džes je bila hrišćansko dete sa zavetom nevinosti. To je nije sprečilo da ovako bezobrazno jede, niti da pre kola u bikiniju. Pitamo se kakve su onda Amerikanke koje nisu rasle u crkvi.
Poslednji izmenio Danubius dana Sre Apr 11, 2012 8:21 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Autor
Poruka
Sibila_ Zalutala Niotkuda
Datum upisa : 20.12.2011
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Sre Apr 11, 2012 7:03 pm
Ovako: krenete odozgo, vrhom jezika, kratki liz, ili lic po lic... Ali ne previše sporo jer se može desiti da se od topline ruke kornet zagreje i da krene da curi deo koji niste olizali. Ako se to dogodi, onda zanemarite gornji deo i oližete ono iznad šake, da ne curi dalje. Sad se već sve brže topi i morate ubrzati lizanje gornjeg dela, možete i zagristi ali blago da vas ne "preseče" u grlu. E kad stignete do korneta tu je već lakše. Onda je grickanje preporučljivo i naravno uporedo s tim i dalje lizanje. I tako sve do kraja.
Eto, mislim da nije teško :) Hvala na pažnji :)
Djulieta Nights of Cabiria
Datum upisa : 13.07.2011
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Čet Apr 12, 2012 5:03 pm
Ja uopšte ne umem da ližem sladoled, ja ga grizem, bzv
montoya NR .1 foruma
Datum upisa : 09.02.2008
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Uto Maj 08, 2012 1:00 pm
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Uto Maj 29, 2012 1:29 am
Sibila_ ::
Ovako: krenete odozgo, vrhom jezika, kratki liz, ili lic po lic... Ali ne previše sporo jer se može desiti da se od topline ruke kornet zagreje i da krene da curi deo koji niste olizali. Ako se to dogodi, onda zanemarite gornji deo i oližete ono iznad šake, da ne curi dalje. Sad se već sve brže topi i morate ubrzati lizanje gornjeg dela, možete i zagristi ali blago da vas ne "preseče" u grlu. E kad stignete do korneta tu je već lakše. Onda je grickanje preporučljivo i naravno uporedo s tim i dalje lizanje. I tako sve do kraja.
Eto, mislim da nije teško :) Hvala na pažnji :)
ovo mi sve vec odnekud poznato ali apsolutno se slazem i falim opis
Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Pon Jun 18, 2012 8:21 am
Evo jednoga i za muškarce .Neko se i nas sirotih setio . [You must be registered and logged in to see this image.]
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Čet Feb 21, 2013 7:25 pm
Prija NOVO PAKOVANJE: Sladoled u kondomu!
Sex, 09:52, 20.02.2013. Autor: EPK
Amerikanke koje studiraju u Japanu u supermarketu su naišle na neobičan proizvod i odmah su odlučile da ga probaju
Šarla i Mira nisu mogle da odole a da ne probaju sladoled u kondomu.
Naime, Amerikanke koje studiraju u Japanu u supermarketu su naišle na neobičan proizvod i odmah su odlučile da ga probaju - sladoled u kondomu. Naravno, reč je o pravom sladoledu, ali je spakovan u ambalažu koja podseća na kondom.
Radoznale studentkinje su odmah odlučile da ga probaju, a odabrale su ukus od vanile. Pravo iznenađenje je nastalo kada su odsekli vrh kondom-sladoleda koji je eksplodirao ili podsetio na ejakulaciju. U svakom slučaju, ovde ukus izgleda nije presudan.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Sub Maj 11, 2013 3:03 pm
Poznata pevačica Severina Vučković nedavno je postala zaštitno lice “Frikomovog” sladoleda “maximo”.
Novi partner jedne od najvećih zvezda na ovim prostorima je zabavan, intrigantan, strastven, poseduje dozu ekstravagancije i svima je dobro poznat, baš kao i Severina.
Maximo - sladoledi za maksimalno uživanje – su premium korneti koje karekterišu visok kvalitet, bogat ukus sastojaka i atraktivan izgled.
Pogledajte Severinu i njenog partnera Maxima na snimanju novog spota:
Gost Gost
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Sub Maj 11, 2013 4:28 pm
Hahahaha, Severina ipak uziva a mi kljucamo
Samouka PrEkoBrojNa
Datum upisa : 24.05.2011
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Sub Maj 11, 2013 8:37 pm
Ja ću da prepišem od Severine.
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Sub Maj 11, 2013 10:18 pm
Djulieta ::
Ja uopšte ne umem da ližem sladoled, ja ga grizem, bzv
zato služe zubi... :329340:
Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.]
Hestija
Datum upisa : 21.01.2012
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Čet Nov 14, 2013 2:42 pm
ovako
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Čet Nov 14, 2013 4:39 pm
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Uto Jul 22, 2014 12:06 pm
Od vas zena ne sme ni sladoled da kupi hehehheh, onda da ja ostanem pri pivu iz case
Šmizla
Datum upisa : 07.10.2013
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Uto Jul 22, 2014 7:21 pm
Dva puta danas lizala...sladoled....nije se žalio
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Uto Jul 22, 2014 7:23 pm
Šmizla ::
Dva puta danas lizala...sladoled....nije se žalio
nije mu bilo mnogo vruće.... :rlol: :329340:
Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..[You must be registered and logged in to see this image.]
Šmizla
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Uto Jul 22, 2014 7:25 pm
montoya ::
nije mu bilo mnogo vruće.... :rlol: :329340:
JOk...nežno i pažljivo ja to...da ne boli
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Uto Jul 22, 2014 7:26 pm
JOk...nežno i pažljivo ja to...da ne boli
A sladoled ne voli vrutjinu..sav se topi
Šmizla
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Uto Jul 22, 2014 7:30 pm
A sladoled ne voli vrutjinu..sav se topi
Moje usne imaju idealnu temepreturu..ni previše toplu ni hladnu..taman kako treba..da oboje uživamo
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Uto Jul 22, 2014 7:32 pm
Moje usne imaju idealnu temepreturu..ni previše toplu ni hladnu..taman kako treba..da oboje uživamo
tako je to kad si stipsa i nezoveš.... :329340: :rlol: :rlol:
Šmizla
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Uto Jul 22, 2014 7:38 pm
tako je to kad si stipsa i nezoveš.... :329340: :rlol: :rlol:
zOvela ja..ali nije bilo nikog...svi vredno na poslu radili..i šta ću jadna..daj šta daš..msm daj taj što ti je pri ruci
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Uto Jul 22, 2014 7:41 pm
..i šta ću jadna..daj šta daš..msm daj taj što ti je pri ruci
dobro da znam...da budem pri ruci...možda se i ja ogrebem za neki liz liz :zubi3: :blabla:
Šmizla
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Uto Jul 22, 2014 7:49 pm
Dobro je biti upoznat sa svim opcijama lizanja sladoleda
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Pet Jul 25, 2014 11:58 am
Neverovatno je kako je onaj "Kurir" neizlečivo "žuta" štampa .Evo kako je "izvestio" Seku priveo policajac zbog sladoleda Da sam na njenom mestu -tužio bi ih zbog klevete . "Privesti" i "legitimisati" nije isto ,privode se kriminalci a legitimišu građani . Ovakvim naslovom se sugeriše nešto sasvim drugo. Lepo što se Beograd drži "čistim" -a panduru i ne treba zameriti za legitimisanje -kad ju je video onako istetoviranu ,šta je mogao da pomisli ,nego da je "prijateljica noći" . Kao da cela zemlja treba da zna KO JE Seka Aleksić
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Ladyintheblack Maskota Foruma
Godina : 32 Location : Gdje ljubav putuje.... Humor : Uvek raspolozena :) Datum upisa : 05.05.2014
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Sre Avg 20, 2014 9:40 pm
sanjalica.ns ::
Ladyintheblack ::
bitno da se lize,a kako to je manje vazno :rlol:
Pravo kažeš...., nek' se nešto dešava...
:rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol:
Pa da,a i zene su snalazljive ne trebaju im za to upustva msm za lizanje
ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Sre Avg 20, 2014 9:55 pm
Ko ima vremena da razmišlja kako liže sladoled treba mu ga oduzeti jer i nije za njega. Dok uživaš ne razmišljaš ... to dolazi kasnije kad sabereš kalorije i osetiš kajanje
dusicaa الحالم الأبدي
Location : Tamo gde Dunav ljubi nebo :) Datum upisa : 02.12.2012
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Sre Avg 20, 2014 9:57 pm
Ljudi moji ja ne lizem sladoled! Ja ga grizem u sto vecim komadima
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Uto Sep 02, 2014 7:45 pm
Žena je mirno lizala svoj sladoled ....a onda je proletela ptičica ......i "oplemenila" ledenu poslasticu :ptica 1 :
Na slici je poznata australijska književnica Rozi Vaterland ,autorka dva svetska bestselera . Ni zrna žita okupatoru . :brdski2: Ako je pao sladoled -nije na pod ,imate žene grudi da se "spasi" ,upotrebite ih .
Naslov: Re: Kako PRAVILNO lizati SLADOLED (uputstvo za dame ) Uto Maj 01, 2018 12:34 pm
Kaže jedna gospođa : "Vodila sam ga na sladoled da vidim sta zna!" Dakle ,gospodo ....ako vas vaša nežnija polovina počasti sladoledom ,moraćete "odraditi" . Ne "časti "vas -nego "testira" .