Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Godina : 49 Location : Tamo gde vecno sunce sja... Datum upisa : 16.08.2008
Naslov: 8 Mart - dan zena... Sub Mar 07, 2009 6:40 pm
First topic message reminder :
CESTIT OSMI MART SVIM DAMAMA OVOG FORUMA
Autor
Poruka
sonia حبيبي
Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Uto Mar 08, 2011 10:26 pm
Stigla mi cestitka- Kakav 8. mart, zeni je mesto u kuhinji, zato MESAJ!
(..nisam kriva sto sam kao vatra ziva...)
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Datum upisa : 17.02.2010
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 10, 2011 6:53 pm
Jest' da okasnih,ali za lijepe zelje rekose da nikad nije kasno...pa drage moje neka vam je srecan 8.mart i da ste mi zdrave,srecne i da se svakog dana budite sa osmijehom na licu i budite ponosne sto ste ŽENE
Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 01, 2012 11:11 am
UŠTEDIMO SA STILOM
Četvrtak, 1. Mart, 2012.|
Stil magazin i Immo Outlet Centar u nedelju 4. marta po treći put organizuju Shopping day sa Stilom, U susret 8. martu, Danu žena
U susret 8. martu, Danu žena, Stil magazin i Immo Outlet Centar u nedelju 4. marta po treći put organizuju Shopping day sa Stilom. Tog dana svi posetioci Immo Outlet Centra moći će da kupuju najpoznatije svetske i domaće brendove sa specijalnim popustima.
Sat je najlepši i najintimniji poklon za razne prilike. Iskoristite dodatne popuste 4. marta, jer na taj dan možete kupiti markirane satove po najpovoljnijim cenama
Bordo tašna, praktična i moderna, ide uz svaku boju. Modni stručnjaci savetuju da ovog proleća nabavite barem jednu
Obradujte sebe ili dragu žensku osobu teksas jaknom s krznom po povoljnoj ceni. Taj odevni predmet biće najveći prolećni hit
Tanki kaiševi u boji neodoljivi su detalji za predstojeću sezonu. Poput ovog ljubičastog kaiša, oni će najbolje osvežiti vaše svakodnevne odevne kombinacije
Budite ženstvene i propratite trend jarkih boja I visokih potpetica ---------- Žene se oštre,muškarci očajavaju ......ulazimo u poslednju nedelju pre dana D
AstrinaKomsinica Master Spamer
Datum upisa : 22.01.2011
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 01, 2012 11:44 am
Posto nas muzOvi paze samo taj dan, proslavljamo u stilu,,,karte kupljene, festa pocMa:)))
Lily First Bride
Datum upisa : 12.09.2008
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 01, 2012 2:24 pm
Hahaha.. moj vec pitao sta zelim od poklona i gde na rucak.. da ne omane..
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Uto Mar 06, 2012 7:59 pm
9 PREDLOGA KAKO DAMAMA DA ULEPŠATE OSMI MART
Utorak, 6. Mart, 2012.|
Autor: Novinske agencije
Ni slučajno ne pretvarajte Dan žena u svoj praznik koji ćete provesti na slavlju za koleginice
Početak je marta i krajnje vreme da se za drage dame spremi poneka sitnica. Tradicija je da na Osmi mart ili Dan žena muškarci obasipaju lepši pol pažnjom i poklonima.
1. Muškarac mora da oseti da je ovaj dan i njegov i onda će sve biti mnogo lakše, a vaša imaginacija i šarm će doći do izražaja u punom sjaju.
2. Svaka žena očekuje da je se tog dana setite čak i ako tvrdi da im ništa ne znači.
3. Ne birajte poklon poslednjeg dana.
4. Nemojte biti stereotipni.
5. Poklon za 8. mart ne mora obavezno biti skup.
6. To nije obaveza koju otaljavate.
7. Priredite zajedničku romantičnu večeru kod kuće, uz bocu vina i romantičnu muziku.
8. Ni slučajno ne pretvarajte Dan žena u svoj praznik koji ćete provesti na slavlju za koleginice, a na kome se vi divno zabavljate sa muškim društvom.
9. Treba da znate da postoje lični pokloni za - majke, bake, ćerke, sestre, supruge, devojke, prijateljice koji se pažljivo biraju individualno za svaku damu.
- Ako su to supruga ili devojka, možete se odlučiti za intimniji poklon, kao što je kvalitetan donji veš. Medaljon sa datumom venčanja ili prvog sastanka će joj oduzeti dah.
- Za prijateljicu možete odabrati neku sitnicu u skladu sa njenim interesovanjima ili hobijem. Žena koja voli da provede vikend na planinarenju, skijanju ili u teretani biće veoma zadovoljna nekom sitnicom iz bogatog arsenala sportske opreme.
- Poklonu za svoju majku posvetite posebnu pažnju. Nemojte joj slučajno kupovati posuđe, čak ni ono najskuplje niti zloglasne vazne.
- Druga kategorija poklona namenjena je koleginicama. Tu vam ne treba mnogo mašte, jedna ruža ili čokolada je sasvim dovoljna.
Ako je neko zaboravio zašto se slavi Osmi mart
Osmi mart se obeležava u znak sećanja na proteste iz 1857. godine kada su se tekstilne radnice u jednoj njujorškoj fabrici tekstila pobunile zbog loših radnih uslova i malih plata. U sukobu sa policijom poginulo je 140 žena.
Ovaj datum je kao Međunarodni dan žena, ustanovljen 1910. godine i označio je pobedu žena sveta u teškoj borbi za ekonomsku, političku i društvenu jednakost. ----------------------- 10.napravite romantično veče za dame na Danubius Forum Radiju
Sibila_ Zalutala Niotkuda
Datum upisa : 20.12.2011
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Uto Mar 06, 2012 10:53 pm
Neka mi ne bude zamereno, ali mene taj 8.mart kao "ženski dan" jako nervira.
Hvala Bogu pa više nema onih masovnih terevenki po defoltu, u firmama, kada se muškarci ponapijaju, a žene trče kući da spreme ručak i posluže ukućane i goste, jer su tog dana radile skraćeno ili dobile slobodan dan :zlz: A gosti...muški izdanak rodjaka ili prijatelja, najčešće dođu sa nekim karanfilom u celofanu, nekom keramičkom činijom (ili još gore-figuricom), ešarpom (koju nikako ne možeš uklopiti u garderobu, jer nije tvoj stil...) i sličnim darovima. E da, ako je spisak poseta poveći, onda se iz kuće uzme nešto od onih poklona koji su neki ranije već doneli, pa se nosi dalje, što dalje od kuće :zlz:
Ima, doduše, još onih srećnica koje dobiju nešto u koverti ( a i to je sad najčešće vaucher za kupovinu u Tempu ili Maxiju).
Ma, ko se ne seti da bilo kog dana u godini, onda kada mi stvarno treba pažnja ili tek onako, bez nekog povoda, donese cvet ili uradi nešto lepo, stvarno ne treba ni tog dana.
Kao i mnogo toga drugog i za ovaj smo se dan potrudili da ga izrodimo u suprotnost, izmetnuo se u besmislenost, a da retko ko zna uopšte šta ga je pokrenulo i šta je smisao?!
A tek ona kisela ili ironična faca dok ti u ruku baca cvet u celofanu (kupljen na brzaka od uličnih prodavaca, iz plastične kofe ) tipa: Ajd, kad već moram, da mi ne zvocaš cele godine! Uuuh...već mi je pozlilo :zlz: E, zato sam ja to izbacila iz kalendara, kao praznik :zlz:
Samhain
Datum upisa : 22.11.2011
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Uto Mar 06, 2012 10:58 pm
prije.. se u njemačkoj slavio osmi mart, tj. naši su ga slavili nekom priredbom i meni je bilo zanimljivo kao mali folkloraš. kako sam napustila folklornu grupu.. i taj datum je postao normalan dan kao i svaki drugi, jer ga njemci ne slave. ovdje slave majčin dan u maju.
do pre tri - četri godine..
dođem u Tuzlu.. jutro osmog marta na svakom ćošku neka tezga sa karanfilima u celofanu. susrećem žene sa istim u rukama, na poslu svako ko dođe nosi karanfilče :smile santa : ne znam za srbiju ali bosanac još mnogo drži do tog dana.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 07, 2012 5:33 pm
Sibila_ ::
A mene ? Budi jedino muško na celom spratu tog dana .......i jedan od ukupno 3 u celoj službi . Već sam bio u cvećari, rezervisao ,platio....i sutra lepo u 06 30 ,preuzmi , nabaci kez i u oblaku D&G sveže obrijan .....deli ...
Samhain ::
jutro osmog marta na svakom ćošku neka tezga sa karanfilima u celofanu. susrećem žene sa istim u rukama, na poslu svako ko dođe nosi karanfilče ne znam za srbiju ali bosanac još mnogo drži do tog dana.
Tezge su već danas postavljene (Apatin, Vojvodina ) Prst božiji ,opomena i Damoklov mač koja će sutra biti nad glavom svakog muškarca ....
Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 07, 2012 5:41 pm
Danubius ::
Sibila_ ::
A mene ? Budi jedino muško na celom spratu tog dana .......i jedan od ukupno 3 u celoj službi . Već sam bio u cvećari, rezervisao ,platio....i sutra lepo u 06 30 ,preuzmi , nabaci kez i u oblaku D&G sveže obrijan .....deli ...
Sto ce kazati.. sutra moj taja ljubi sve zeMske po kolektivu!!!!!!
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 07, 2012 6:11 pm
Lily ::
Sto ce kazati.. sutra moj taja ljubi sve zeMske po kolektivu!!!!!!
To već neTjem Služba je služba ,družba je družba . Dostojanstveno prema drugaricama radnicama , što bi rekao drug Stari . Drugarski stisak ruke trudbeničke -dostaaa Nek ih ljuBu muževi .
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 07, 2012 8:19 pm
Ma meni je svaki dan 8.mart (kad dobijem poklone :eee: ) . VolEm poklone pa to ti je...bio to 8. mart ili koji drugi datum,svejedno samo nek se dariva :D Ovdje se tu i tamo na po nekoj cvjecari moze procitati Frauentag...Aliii i da ne pise nas narod i dalje drzi do toga da kupi bar po neki cvjetic i obraduje drage osobe. Iskreno,predhodnih godina sam kao i izlazila...ono proslava 8. marta...iako to recimo bude 5. no nije ni bitno...Bitno da se izadje u zenskom drustvo i da se loodooo provedemo Ove godine umjesto proslave u nekom od lokala,ja cu uzivati uz film "Parada" Ne sto je 8.mart i prilika da izadjem,vec sto je zadnji dan kad prikazuju film u kinu i eto potrefilo se bas za 8. mart Nanjusila sam i poklone,jedva cekam jutro
Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
cojle Zaštitnik seljačkih prava
Location : Kumova slama Humor : smešan samom sebi Datum upisa : 09.08.2009
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 07, 2012 9:32 pm
Već nekoliko dana se muški svet pati u iščekivanju tog famoznog DANA. Nit ića nit pića.
Biće žestoko... ... nadoknaditi i svečano obeležiti!
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 07, 2012 10:20 pm
Kolumna Sanjatorijum
Dan žena je i onima koje 'padaju niz stepenice'
Piše Sanja Petrović
Nakon 'šljiva' stiže cvijeće uz hrpu isprika i obećanja da se to neće ponoviti. I doista se ne ponovi. Ne toga dana. Ali sutra je već novi dan i cvijeće polako vene... Jedan šamar gotovo nikad, ali nikad nije jedan. Ne čekajte drugi, otiđite odmah. I prijavite gada.
Još se potpuno nismo ni oporavili od Dana zaljubljenih, kad eto nam Dana žena. OK, ima razlike. Prvi blagdan slavi ljubav, a drugi 'samo' žene.
I pokloni su nekako drugačiji. Za Valentinovo se, čini mi se, više vežu ruže, a za 8. mart karanfili. Al' ne treba cjepidlačiti, jer cvijetak je cvijetak i žene u većini slučajeva obraduje.
Razlika je i u tome što nas za Dan žena ne bombardiraju srčeka sa svih strana i posljednjih nekoliko godina mu se baš i ne daje prevelik značaj. Još je dosta onih koji su uvjereni da je to komunistička stečevina.
A s obzirom da smo toliko uznapredovali i živimo u jednom prekrasno uređenom društvu, nekako je bezveze i demode tu utopiju kvariti davanjem na značaju ženama, makar i taj jedan dan.
A budimo iskreni – u ono vrijeme i muškarci su na Dan žena omastili brke. Radni kolektivi su za svoje kolegice gotovo uvijek na taj dan pripremili prigodan domjenak s prasetinom i dosta cuge, pa su s radnim drugaricama proslavljali i radnici udarnici.
Potom bi siti i pripiti došli kući suprugama, koje su također već proslavile sa svojim kolegama, pa bi se slavlje nastavilo i u krugu obitelji. Supruge bi dobile karanfile, a poneke čak i parfem mirisa pokošenog sijena.
Sve mi se nekako čini da dok smo živjeli u doba 'željezne zavjese' ljudi nisu bili zaljubljeni jer nije bilo Valentinova, ali svaka žena je bila netko i nešto, barem jedan dan u godini. Sva sreća da smo izašli iz tog mračnog doba i progledali, pa se sad svi volimo barem jedan dan u godini.
Tko se tuče taj se voli?
Ali kao što se u svakom zlu nađe i ponešto dobro, tako je to i u ovom slučaju. Dakle, u ono mračno doba žene nisu bile baš potpuno ravnopravne muškarcima. Kada je riječ o karijeri, nisu se tako lako uspinjale na hijerarhijskoj ljestvici, a broj muškaraca na rukovodećim mjestima bio je neusporedivo veći u odnosu na žene. Za isti posao žene su plaćene manje.
E, to je recimo jedna stečevina koju smo zadržali i ponijeli u ovo svijetlo doba u kojem smo trenutno.
Ne mogu, a da se ne prisjetim i žena koje umjesto karanfila na dar dobiju 'voće'. Primjerice, 'šljivu' ili više njih.
Nažalost, te žene njihovi muževi 'daruju' gotovo svakodnevno. I to za njihovo dobro. Ženama je neugodno i pred poznanicima se brane šlampavošću, jer redovito 'padaju niz stepenice'.
Nakon 'šljiva' stiže cvijeće uz hrpu isprika i obećanja da se to neće ponoviti. I doista se ne ponovi – taj dan. Ali sutra je već novi dan i cvijeće polako vene...
Stoga, drage moje, jedan šamar gotovo nikad, ali nikad nije jedan. Ne čekajte drugi, ne čekajte modrice i slomljene kosti i ne dajte da vam djeca pate. Otiđite dok ne bude prekasno.
I prijavite gada policiji.
U svakom slučaju, nadam se da će svaka od nas sutra dobiti cvijet i sretan vam Dan žena, ili 8. mart, ili Noć vještica, koji se slavi po danu (kako se to 'humoristično' u današnje vrijeme naziva). Jer mi to zaslužujemo!
Sanja Petrović 07.03.2012.
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 07, 2012 10:27 pm
http://www.internationalwomensday.com/about.asp
Dan žena ustanovljen je 8. marta 1910. u Kopenhagenu, na Drugoj konferenciji žena socijalista, koja je održana na inicijativu nemačke revolucionarke Klare Cetkin. Praznik je ustanovljen u znak sećanja na demonstracije američkih žena u Čikagu 8. marta 1909. i znači pobedu žena sveta u teškoj borbi za ekonomsku, političku i društvenu jednakost.
Ovaj praznik prvi put je proslavljen 1911. godine, u Nemačkoj, Danskoj, Austriji i Švajcarskoj, a u Rusiji 1913. godine. U Srbiji su socijaldemokratkinje u organu Jednakost obelezile 8. mart već 1911, a prva proslava održana je u Beogradu, u Narodnom domu 1914. godine.
Inace, intimno ga smatram najglupljim praznikom, po nacinu proslavljanja, rame uz rame sa Danom zaljubljenih...
Gost Gost
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 07, 2012 10:30 pm
sonia ::
http://www.internationalwomensday.com/about.asp
Dan žena ustanovljen je 8. marta 1910. u Kopenhagenu, na Drugoj konferenciji žena socijalista, koja je održana na inicijativu nemačke revolucionarke Klare Cetkin. Praznik je ustanovljen u znak sećanja na demonstracije američkih žena u Čikagu 8. marta 1909. i znači pobedu žena sveta u teškoj borbi za ekonomsku, političku i društvenu jednakost.
Ovaj praznik prvi put je proslavljen 1911. godine, u Nemačkoj, Danskoj, Austriji i Švajcarskoj, a u Rusiji 1913. godine. U Srbiji su socijaldemokratkinje u organu Jednakost obelezile 8. mart već 1911, a prva proslava održana je u Beogradu, u Narodnom domu 1914. godine.
Inace, intimno ga smatram najglupljim praznikom, po nacinu proslavljanja, rame uz rame sa Danom zaljubljenih...
8. marta 1909. i znači pobedu žena sveta u teškoj borbi za ekonomsku, političku i društvenu jednakost.
Cista glupost, taj praznik treba se ukinuti.Sto godina je proslo a jednakost stoji samo na papiru. :srrrr:
PJER Pjer
Datum upisa : 13.10.2008
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 12:32 am
Srecan 8 mart dame..neka svaki dan bude praznik a ne samo ovaj :)))
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 12:38 am
Hvala Pijerce...
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 12:41 am
Sretan Osmi Mart:) Nadam se da vam je sutra feste radi, a da ga inace imate svaki dan:)
Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 8:19 am
Hvala svima!
Moje dame lepo se provedite danas! Dragi drugari, neka i vama bude divan dan!
SRECAN 8 MART!!!
Gost Gost
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 8:37 am
ZezaM Prisutan Duhom
Datum upisa : 18.12.2011
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 10:33 am
Samhain
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 10:36 am
Sretan 8 Mart
Samhain
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 11:28 am
i da.. pazite od koga šta primate :D
Najda M.
Godina : 61 Location : odavde do beskraja Humor : vrlo zastupljen Datum upisa : 06.03.2011
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 12:00 pm
NEŠTO KAO MANIFEST
Hej vi muški svete sramežljivi, da vam kažem odmah od starta. Znam da bi da budete pažljivi, no, manite me Osmog marta.
Da se sad tu ne foliram, volim poklone kao svaka žena. Neću da vas iskuliram zbog poklonjenog cveta ili parfema.
Al, čisto tek da znate, treba mi pažnja svakog trena, a ne ljubav na godišnje rate, jer ja sam ipak nežna žena.
Svakodnevni osmesi meni upućeni, sitne radosti, životna sreća. Lepi trenuci sa mnom podeljeni, umesto velike korpe cveća.
Majka sam,strina, ćerka, brižna baka,vešta kuvarica. Sestra, tetka, ujna, vrlo spretna spremačica.
Ma prosto sam sve i svašta, čak i lična savetnica. Za probleme pajalica, i na sve to, dobra tašta.
Znam da budem i ono, što nikad bila ne bi. Udovoljavam redom svima, najmanje samoj sebi.
Zato vas lepo molim, dragi moj muški svete, zaista vas puno volim, al shvatite, nisam dete.
Prevrtljiva sam lepa cica, iznad svega prilično luda, u horoskopu strelica, opaka veštica što pravi čuda.
Ako me se takve dočepate negujte me od samog starta. Kao premiju me čuvajte al manite me Osmog marta.
Najda M.
p.s.
Pesmu posvećujem onim damama koje sve i svašta trpe svaki dan, a bivaju ,,kupljene,, osmog marta jednim poklonom...
Damama koje pridaju značaja ovom datumu želim da danas blistaju, da se smeju i da budu srećne...i tako cele godine...
Ko svoju tamu spoznao nije, teško će put do svetlosti naći.
Najda M.
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 1:16 pm
Vaš Danubius Forum
Gost Gost
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 3:15 pm
ZezaM Prisutan Duhom
Datum upisa : 18.12.2011
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 3:27 pm
e ebo vas 8-mi mart :zlz:
to je izmisljen praznik....svi postulati istog su iznevereni...
ko ceni zenu kao zenu, ceni je uvek a ne uz taj shugavi karanfil ili neku vechericu gde ce se uglavnom napiti muski deo populacije...
danas su prava zena, hvala bogu zasticena kao prava polarnih medveda...sem u zemljama treceg sveta, gde ruku na srce mi nemamo nekog uticaja chak i kad bi hteli...
i zato...bolje da praznujemo dan ozonske rupe ili dan plavorepih kitova nego ovo...
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 3:43 pm
Ne bogohuli ZezaM, jasta radi nego praznik! Festa u subotu, ima da se zora doceka:)))) btw. ljudi moji, slavite sve sto mozete, necete dovijeka, hahahaha
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 3:59 pm
Ivance ::
Drage dame,srecan vam 8. mart
hvala drago dete...
promaja Panonski lav
Godina : 62 Datum upisa : 02.08.2010
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 6:18 pm
Svim damama ovoga foruma SRETAN 8 MART--da ste nam žive i zdrave još godina 100...
allure
Datum upisa : 19.01.2012
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 7:20 pm
Za sve dame sa foruma, koje drže ili ne drže do ovog dana, jedan poklončić, iako više u duhu Christmas-a, no sadržaj je bitan, a on će se bar svakoj drugoj dami svideti...
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 7:53 pm
Severina vam čestita 8. mart
N. Atanacković -
08. 03. 2012.14:37h
Severina je preko fajsbuka čestitala svim damama 8. mart i to na specifičan način, rečenicom Margaret Tačer
Naime, novopečena mama je na svoj fejsbuk okačila fotomantažu, gde je stavljena njena glava na telo francuske revolucionarke.
Uz sliku Seve je citirala i Margaret Tačer:
- Ako želiš da se o nečemu govori, pitaj muškarca! Ako želiš da nešto bude napravljeno, pitaj ženu!
Ipak u čestitci postojalo je i nešto "originalno":
- Lipe moje, sritan vam Međunarodni dan žena - napisala je pevačica.
cojle Zaštitnik seljačkih prava
Location : Kumova slama Humor : smešan samom sebi Datum upisa : 09.08.2009
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 9:00 pm
Srećan praznik, svim damama.
Seljak sam pa umem i reč da probiram!
allure
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 10:11 pm
8th March
Just the job for women?
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 10:20 pm
Sta si mi kupio za 8. mart?
allure
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 10:26 pm
sonia ::
Sta si mi kupio za 8. mart?
promaja Panonski lav
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 11:19 pm
valjda si zadovoljna sa poklonom
allure
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 11:34 pm
promaja ::
valjda si zadovoljna sa poklonom
pa... vrlo je originalan pristup...
promaja Panonski lav
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 08, 2012 11:36 pm
allure
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Pet Mar 09, 2012 12:27 am
Sretan 8.mart drage dame...
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sub Mar 10, 2012 12:45 pm
Eh, veceras se slavi:))) Bujrum na parteee
Danubius Čuvar Vatre
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 7:10 pm
Pošto se približava ovaj težak dan za muškarce -dame ,jeste li ispostavile porudžbine ,čime da vas vaši partneri "spontano iznenade " ?
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 7:25 pm
Ja nikad ne narucujuem,sta mi treba kupim sama,a ocekujem neko cvijece......samo da ne bude neka manja kitica
Tattoo
Datum upisa : 24.10.2011
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 7:31 pm
Odvratan dan, ja volim da slavim materice, detinjce i oce.
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 7:34 pm
Ja sinoć pitam svoje da li znaju šta je u petak i kao ne znaju,pa ih podsjetih....Na to će starija kćerka:"Pa šta ako je Frauen Tag?Eto ja ću ti nešto nacrtati i napisati...onako od srca." (prase malo bezobrazno ) Na to se tata nasmije i kaže da mu dijete dalo ideju...lakše i njemu šta nacrtati,nego povući novčanik...
Al' ja sve nešto mislim da se šale... i nadam se poklonu...makar kakvom buketiću cvijeća.
A sve mi se čini da će ove godine i izlazak izostati,pošto radim u subotu :jezzz:
Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
el_vibrador בנו של ישראל
Datum upisa : 07.02.2012
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 7:48 pm
Gost Gost
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 7:49 pm
8.Mart, uvjek dobre sanse za sex. :zubi3:
montoya NR .1 foruma
Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 8:12 pm
Valjda žene časte..to je njihov dan??? :329340: :trava :
Ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti. ..
Poslednji izmenio montoya dana Sre Mar 06, 2013 8:14 pm, izmenjeno ukupno 1 puta