Autor | Poruka |
---|
montoya NR .1 foruma
Datum upisa : 09.02.2008
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 8:12 pm | |
| Valjda žene časte..to je njihov dan??? :329340: :trava :
Poslednji izmenio montoya dana Sre Mar 06, 2013 8:14 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 8:13 pm | |
| očeukjem..striptiz--sa muške strane... | |
|
| |
montoya NR .1 foruma
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 8:18 pm | |
| | |
|
| |
Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 8:20 pm | |
| | |
|
| |
Gothic Gothic
Datum upisa : 21.04.2012
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 8:20 pm | |
| Jao...pa jel to uskoro...dobro ste me podsetili ...da spremim nesto ... | |
|
| |
montoya NR .1 foruma
| |
| |
dusicaa الحالم الأبدي
Datum upisa : 02.12.2012
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 8:23 pm | |
| Na pomen ovog datuma, prevrne mi se zeludac! | |
|
| |
bosankaa ★ Prva Oklagija Foruma ★
Datum upisa : 17.02.2010
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 8:25 pm | |
| Bome ja volim svaki dan kad dobijam poklone,pa kako god se taj dan zvao Na sreću svih,baš sam skromna...neka sitnica...al' ja se radujem :pušač: | |
|
| |
montoya NR .1 foruma
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 8:27 pm | |
| - bosankaa ::
- Bome ja volim svaki dan kad dobijam poklone,pa kako god se taj dan zvao
Na sreću svih,baš sam skromna...neka sitnica...al' ja se radujem :pušač: to je već nešto... :329340: | |
|
| |
dusicaa الحالم الأبدي
Location : Tamo gde Dunav ljubi nebo :) Datum upisa : 02.12.2012
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 8:29 pm | |
- Bome ja volim svaki dan kad dobijam poklone,pa kako god se taj dan zvao
Na sreću svih,baš sam skromna...neka sitnica...al' ja se radujem :pušač: I ja volim da dobijam poklone, a ne da ih iznudim (o) bas prokletog 8.marta. | |
|
| |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 8:31 pm | |
| meni 8 Mart svaki dan... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Godina : 43 Datum upisa : 17.02.2010
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 8:39 pm | |
| - Kijara-brm ::
- meni 8 Mart svaki dan...
Svaki dan kupuješ sama sebi poklone? I ja bome sama sebi kupujem cvijeće :rlol: Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
Tattoo
Datum upisa : 24.10.2011
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 8:44 pm | |
| Devojke, a da nam Doli 3u1, izvede taj striptiz | |
|
| |
Gothic Gothic
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 8:45 pm | |
- I ja bome sama sebi kupujem cvijeće :rlol:
Cvece se cvecu ne poklanja... :329340: - Tattoo ::
- Devojke, a da nam Doli 3u1, izvede taj striptiz
Doli se sada verovatno oporavlja...tesko da ce moci to da vam priredi dok mu se ponovo ne digne imunitet...
Poslednji izmenio Zika Zeneva dana Sre Mar 06, 2013 8:48 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 8:46 pm | |
| Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 8:48 pm | |
| - Tattoo ::
- Devojke, a da nam Doli 3u1, izvede taj striptiz
Pa obzirom koliko je Doli hrabar dečko mogao bi Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 8:53 pm | |
| Mogao bi bit zanimljiv 8.mart ove godine,samo nemoj reci Doli da ne znas kako se snima i postavlja na forum. | |
|
| |
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 9:46 pm | |
| Pokloni kakve dame (ne) zaslužuju za Osmi mart Iznenadite svoje voljeno biće praktičnim i originalnim poklonom. A potom, bježite koliko vas noge nose! Ako su ovi pokloni bili dovoljno dobri za vaše bake, zašto ne bi bili dobri i za izabranice vašeg srca? Telegraf se ograđuje od eventualnih posljedica. Kristalna činija za slatkiše Može i porculan, keramika, ali kristal je ipak najbolji i po mogućnosti neka bude što teži. Prednost ima ako je u obliku lista, bombona ili ako je činija podijeljena na četiri jednaka dijela kako bi se u svaki od njih stavila druga vrsta slatkiša. Mogu to biti i kristalne čaše, ali ih obavezno smjestite u regal ili vitrinu sa staklenim vratima, a vadite ih samo kad dođu gosti. Aparat za zavarivanje plastičnih vrećica Ako je vaša žena prava domaćica, za 8. mart oduševiće je aparatić pomoću kojeg će joj spremanje voća, povrća, ali i zimnice biti znatno lakše. Ako ste srećković, uz aparat ćete na poklon dobiti i folije za vakumiranje. Praktično, zar ne? Keramičke figure za regal Šta je vitrina bez sitne i krupne divljači? Po mogućnosti neka to budu jelen ili srna koji se propinju, a ako želite da budete ekstremno patetični i romantični, osvojićete je keramičkim golupčićima (obavezno bijele boje) u slatkom poljupcu. Mašinica za rezance Ako odaberete mašinicu za rezance, morate da vodite računa da: a) mašina bude ručna b) može da se pričvrsti za sto i to dovoljno čvrsto ‘da ne pleše’ c) nudi mogućnost rezanja i širokih rezanaca i uskih za supe d) ima valjke za stanjivanje testa Flajš mašina E, tu se ne smije štedjeti. Neka to bude onaj stari, klasični, čelični aparat za mljevenje mesa. Ručni, naravno. Najvažnije je da ima dobre, nerđajuće i dugotrajne noževe. Dobro se raspitajte kod prodavca da vam ne bi umjesto sitno mljevenog mesa, iz mašine ispadale kobasice. Gondola Venecijanski čamac, ali riječ je zapravo o muzičkoj kutiji s veslačem na krmi i balerinom na pramcu. Ako je pronađete, smjestite je na počasno mjesto, na primjer – televizor već prekriven miljeom. A kad dođu gosti, navijte je i uživajte. Goblen Ako vaša draga ima viška vremena, goblen će biti savršen poklon. Iskažite se s četiri godišnja doba ili, još bolje, motivom konja na pojilu. Kad jednog dana njene ručice to vrijedno izvezu, ne zaboravite da je iznenadite baroknim okvirom. Zidni sat kukavica Ako je vaša draga perfekcionista, a još i ljubitelj životinja i prirode, kukavica će je sigurno veseliti, ali ne bilo kakva. Neka to bude rezbareni sat ručne izrade s obaveznim utezima na lancima. Kod prodavca se raspitajte oglašava li se kukavica svakih pola sata ili pak na svaki puni sat. Uvijek prije odaberite obojeno drvo, s motivima lišća i papiga. Karanfili Šta reći nego – bez crvenog karanfila ne pojavljujte joj se pred očima. Jer staro pravilo beogradskog davitelja glasi da “ko ne voli karanfile, ne voli ni ljude”. Uz to savršeno paše i bombonjera na kojoj obavezno mora biti slika cvijeća ili umiljatih štenaca obješenih ušiju. Bez obzira na lijep prizor, zamotajte je u papir. Bijeli, naravno. Kerić koji mrda glavom Ako je vaša bolja polovina vozač, a pritom i nježna duša, razveselite je malim slatkim psićem koji miče glavom ili možda povećom lutkom koja će imati počasno mjesto na bračnom krevetu. Naravno, nakon što preko njega navučete dnevni svileni prekrivač. Izvor: Telegraf :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: Kako ono kažu....poklonu se u zube ne gleda Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 9:48 pm | |
| bosankaa ,dođi da te udavim... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 9:51 pm | |
| Priznaj da si se nasmijala...ali to je stvarno bilo tako ...i sama sam nekad kupovala neke od gluposti navedenih gore. Ono da obraduješ mamu,pa odvajaš od sendviča i skupiš taman toliko za neku figuricu i karanfil :rlol: Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 9:59 pm | |
-
Priznaj da si se nasmijala...ali to je stvarno bilo tako ...i sama sam nekad kupovala neke od gluposti navedenih gore. Ono da obraduješ mamu,pa odvajaš od sendviča i skupiš taman toliko za neku figuricu i karanfil odmah si me podsetila na to.... ... moja keva je skupljala..figure konja,psića.. joj kičeraja..kad se sad setim... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 06, 2013 10:34 pm | |
| Usisivac si zaboravila :zubi3: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 07, 2013 6:29 pm | |
| Ah k`vragu cu ja tu cure i zene na forumu zavoditi,pa na kraju da imate problema doma. Moze se reci bilo sto u vezi mene,ali fer sam uvjek bio i ostao. Poslacu vam buket cvijeca i jedan kiss. Sex i striptiz samo sa voljenom osobom, intimno polje je i ostace. |
|
| |
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 07, 2013 6:57 pm | |
| Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 07, 2013 7:01 pm | |
| Nema talijanke,otisla na seminar u Düsseldorf, vraca se sredinom iduce Nedjelje pa tu sam, sacekaj jos koji dan. |
|
| |
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 07, 2013 7:09 pm | |
| - Dolinac ::
- Nema talijanke,otisla na seminar u Düsseldorf, vraca se sredinom iduce Nedjelje pa tu sam, sacekaj jos koji dan.
Bogati ,ko će te izdržati.... ... Kad se vrati..ima da je lepo iznenadiš.... ..hahahaha.. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 07, 2013 7:15 pm | |
| E samo da prijavim da ja počela dobijati poklone Ne mogu djeca izdržati do sutra Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 07, 2013 8:16 pm | |
| Eh,moja greska,nisam djecu naucila na 8 mart,oni poznaju smao Muttertag ovdasnji...ahah | |
|
| |
Krupljanka
Godina : 58 Location : Beograd Datum upisa : 13.04.2009
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 07, 2013 9:45 pm | |
| | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 07, 2013 10:10 pm | |
| https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fkards.qip.ru%2Fimages%2Fflash%2F10%2F03%2F784.swf&h=tAQF1Tj54 http://kards.qip.ru/images/flash/10/03/784.swf | |
|
| |
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 07, 2013 10:11 pm | |
| - Astra ::
- https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fkards.qip.ru%2Fimages%2Fflash%2F10%2F03%2F784.swf&h=tAQF1Tj54
http://kards.qip.ru/images/flash/10/03/784.swf pokucala ja... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| |
| |
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 07, 2013 10:14 pm | |
| Super je... :))))))) DRAGE DAME SREĆAN VAM : Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
Ivana_258 Seven of nine
Godina : 53 Location : Beograd Humor : Uvek Datum upisa : 27.06.2010
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 07, 2013 11:31 pm | |
| Žene, ostanite žene i dabogda vam svaki dan bio kao ovaj osmi! | |
|
| |
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 07, 2013 11:46 pm | |
| Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
Nut Sky Goddess, Mother of the Gods
Godina : 44 Datum upisa : 23.03.2011
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 07, 2013 11:51 pm | |
| | |
|
| |
Ivana_258 Seven of nine
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 07, 2013 11:52 pm | |
| E bosankaa, sestro, sve ti je jasno! | |
|
| |
Nut Sky Goddess, Mother of the Gods
Godina : 44 Datum upisa : 23.03.2011
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Čet Mar 07, 2013 11:58 pm | |
|
Poslednji izmenio Nut dana Pet Mar 08, 2013 12:19 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Ivana_258 Seven of nine
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Pet Mar 08, 2013 12:13 am | |
| bosankaa izvoli!!! | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Pet Mar 08, 2013 1:37 am | |
| | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
Godina : 64 Location : Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Pet Mar 08, 2013 12:10 pm | |
| Drage naše dame ,srećan vam 8 mart . Gospodo ...vrlo sam iznenađen koliko ste pažljivi ? | |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Pet Mar 08, 2013 12:11 pm | |
| Izvinjavam se svima,ali i ovo moram negdje da stavim povodom ovog dana,svim zenama i majkama kojih vise nema
| |
|
| |
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Pet Mar 08, 2013 1:14 pm | |
| S ovim se slazem:( U sjecanju na moju lijepu svekrvu,,,zao mi je da ne moze da vidi najmladju princezu danas,,,, | |
|
| |
promaja Panonski lav
Godina : 62 Datum upisa : 02.08.2010
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Pet Mar 08, 2013 2:32 pm | |
| | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Pet Mar 08, 2013 4:12 pm | |
| Srećan 8. mart razredna, može dvojka? Žene uzvraćaju udarac. Kakav divan dan. Mart budi proleće, učiteljice daju teme deci za pismeni tipa "Proleće je stiglo u moj grad" i prave se iznenađene kada dobiju nešto od malih slinavaca koji su joj kupili neko zlato sa ugraviranim "IV 2". Osmi mart - dan svih učiteljica i razrednih ovog sveta, što ne znači da ipak nećete pasti na popravni. Dan žena je u martu, ne u avgustu. Devojčice, dame i ženturače izlaze naparadirane kao da idu na H2O, razmišljajući koji će smrdljivi parfem/ plišano srce sa natpisom "srećan 8. mart"/neku drugu nepotrebnu glupost da dobiju ove godine. Krenule su lov, ovaj put bez metli. Noć veštica sa sunčevim sjajem. Frajeri koji nemaju kintu da vam kupe nešto prosipaju loše fazone tipa "a što nema dan muškaraca" ili "ja te volim svaki dan", umesto da lepo maznu neki svet iz neke bašte i prestanu da lažu, budu malo romantični umesto toga. Devojke koje su same za ovaj buđavi, izmišljeni, ofucani praznik glume feminizam (autor teksta spada u tu grupu kada je u javnosti) ."Ako je 8. mart dan žena jesu li svi ostali dani muškaraca" ili "borile smo se za pravo glasa, a i to su pretvorili u praznik cvećara", a u stvari bi vrtele drugu ploču da je tu neko muško. Mislim, šta, kakve je sinove odgajila prethodna generacija (rat svekrvama) i treba da imaju zakonsku obavezu da se ponašaju kao džentlmeni jednom godišnje. Ko god mi u banci ne otvori vrata, a muško je, ili mi ne izmakne stolicu, dobiće takvo zvocanje na temu "jednom godišnje vam tražimo da se ponašate normalno", čisto da vidi čovek da sam žensko, ako nije provalio. Naravno, postoji teorija zavere da su feministknje smislile ovaj dan samo da bi vam posle sedale na glavu zato što "ste pažljivi samo ovaj dan". Postoji teorija da su cvećari izmislili praznik ne bi li prodali svoje karanfile. Cigančići ubijaju u pojam parove na Obiliću (koji su u proseku sedmi razred) da kupe ruže grobljarke. Mala Andrijana, najpopularnija Cigančica od svih, odmilošte poznata kao Trnova Ružica, će da vas popljuje u sred Pastisa ako slučajno ne kupite ružu. Željko Samardžić će opet da napuni Arenu i svi kretenski parovi ovog grada će da se pojave. Tako će žene da se vesele jednom godišnje dok Željko peva o svojim Kazanova - sposobnostima, dok kćeri komunizma trepću i tope se misleći kako su voljene. Ipak, pljuvali mi ovaj dan ili ne, morate priznati da je fer. Gledajte to kao porez. Svi sinovi majke Srbije su uvek bili omiljeniji. "Evo mom kuronji, pa vodi seku na piće". Uvek su vam davali više para, više vam praštali, više vam se radovali i više cenili majku koja vas rodi nego onu koja rodi ćerku. A zašto? Da bi dobar deo vas bio poklonik filozofije Njegoša "Izvini majko, izvini sestro". Ma bre, osmi mart je naš, skupljamo harač i svetimo se. Najzad, posle vascelog detinjstva - žene uzvraćaju udarac. Naravno da će to cveće da uvene dok stignete kući, naravno da će kreten da vam kupi parfem koji koristi njegova mama i naravno da vam se uopšte ne slušaju tradicionalne osmomartovske bljuvotine. Naravno da nećete smeti da otvorite čet na fejsu zbog debila koji najzad imaju razlog da vam se obrate. Čestitajte sestrama, koleginicama, ženama, komšinicama, damama i muškarcima u tranziciji da postanu dame. Ko zna ko će vam dati od njih večeras. I šta ako razrednoj kupite cveće a ona vam ne da dvojku? Pa brate, budite zahvalni ženi što štrajkuje, šta više hoćete. A žene - upamtite da je odmah sledeći dan 9. mart, dan homoseksualaca. Platite piće vašim gej drugarima, jer se i oni sad bore za nešto, kao naše bake jednom davno. Ako vaši heteroseksualci nisu bili dobri makar jednom godišnje, onda su pederi (u smislu karakterne crte, ne seksualnog opredeljenja) i zaslužuju kutiju vazelina. Andjela Birkin | |
|
| |
Najda M.
Godina : 61 Location : odavde do beskraja Humor : vrlo zastupljen Datum upisa : 06.03.2011
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Pet Mar 08, 2013 7:03 pm | |
| | |
|
| |
Gothic Gothic
| |
| |
Harite White Angel
Godina : 48 Datum upisa : 02.11.2010
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Pet Mar 08, 2013 8:18 pm | |
| | |
|
| |
promaja Panonski lav
Godina : 62 Datum upisa : 02.08.2010
| |
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sre Mar 05, 2014 9:05 pm | |
| IZNENADITE JE ZA 8. MART: Napravite kuvano jaje u obliku srca! Evo kako... Hoće li vaša draga biti očarana -ili ćete ostati i bez svoja dva.....probajte ? :dm1: | |
|
| |
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sub Mar 08, 2014 12:42 am | |
| Srećan vam 8 . Mart drage dame... . Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
|
| |
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sub Mar 08, 2014 12:47 am | |
| Drage moje:) Zelim vam prelijep praznik, i da tresnete stagod u to ime | |
|
| |
podbarac Lala iz Bosne
Godina : 69 Location : Novi Sad Humor : Ta dašta Datum upisa : 30.11.2012
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sub Mar 08, 2014 6:12 am | |
| | |
|
| |
Danubius Čuvar Vatre
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sub Mar 08, 2014 8:32 am | |
| Drage naše dame -srećan vam 8 mart ,Dan Žena | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sub Mar 08, 2014 8:38 am | |
| Hvala momci Dame: hvala takođe
Poslednji izmenio justicija dana Sub Mar 08, 2014 9:39 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
brdjanin peskovit je put do zvezda
Datum upisa : 13.09.2013
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sub Mar 08, 2014 9:22 am | |
| Čestitka je tu...drage dame... A želja takođe...da vam bude ovako... | |
|
| |
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sub Mar 08, 2014 9:30 am | |
| I od mene za ljepši dio foruma... neka vam svaki dan bude dan žena :)) Mašta nas održava...Mašta nas i lomi...
| |
|
| |
Astra Zvezda Foruma
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sub Mar 08, 2014 10:20 am | |
| Hvala na cestitkama,a damama i od mene srecan praznik-Dan zena i majki. | |
|
| |
Lakota - slučajna prolaznica-
Datum upisa : 11.07.2013
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... Sub Mar 08, 2014 11:00 am | |
| Ljubac svima ..za dan kad smo skupile hrabrost i izasle na ulice trazeci ista prava i za nas.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 8 Mart - dan zena... | |
| |
|
| |
| 8 Mart - dan zena... | |
|