Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
DANUBIUS FORUM @ osnovano 2007 -
Danubius Forum ima trenutno preko 11 000 registrovanih korisnika
REGISTRUJTE SE , jer ovako ne možete čitati ni 30 % sadržaja
niti možete učestvovati u radu foruma .VIDITE SVE -ali ne i sadržaj topica (a imamo ih preko 7000 !)
Registracija je krajnje jednostavna , BEZ maila ZA POTVRDU . Možete odmah ući na forum pošto ste uneli nick i pass.
DOBRO NAM DOŠLI !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-MI NISMO KAO DRUGI -Liberté, égalité, fraternité-
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
Naslov: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Dec 04, 2010 6:12 pm
First topic message reminder :
Nije to nagovaranje, rodjeni moji. Ko nece dalje da cita - nek slobodno zazmuri. Ali pazite dobro: ako u vama postoji jedno veliko pitanje koje nestrpljivo zuri, pitanje vece od brda, i jedna treperava dusa sto veruje u cuda, i ako se u vama neke lepote talasaju i neke svetlosti radjaju, onda je sasvim svejedno da li zmurite ili ne zmurite jer cuda se vec dogadjaju.
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pet Apr 08, 2011 11:37 pm
Kad bi žene vladale svetskim poslovima,ukinula bi se sva oružja-osim jezika.
Tuholski
Krupljanka
Datum upisa : 13.04.2009
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Apr 16, 2011 9:50 am
Plasim se nocas ne znas za mene, Da zvoni ponoc za novi dan, Da dok ti dajem svoje srce, Dok tamo lezi,stegnuces dlan. [You must be registered and logged in to see this image.]
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Apr 16, 2011 11:21 pm
Ti nikada nećeš saznati koliko sam te volela, jer niko ne pita zaraslu ranu da li je nekada bolela.
daca
Datum upisa : 12.06.2009
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Ned Apr 17, 2011 8:14 pm
Znam da su putevi na ovoj planeti trnje koje bode da je malo staza sto ka sreci vode ja to znam po sebi ako ima i jedna sreca ja je zelim tebi...
Krupljanka
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Apr 18, 2011 9:04 am
Mrak se skupio u kap, rano jutro kao slap Ulazi u sobu Dal si ikad pitala tamne senke zidova Ujutro gde odu
Oci su ti sklopljene, usne su ti umorne Ne ljubi me njima Nisu cvorci pevali dok je iznad krovova Svirala tisina
Krupljanka
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Apr 21, 2011 9:27 am
Jednom kada ostaris...
Jednom,kada noc prekrije dan, jednom kada budes,star, dok budes sjedio u toplini svoga stana, i u tisini cesljao svoju sjedu kosu, a misli ce te vratiti u protekle dane, dane nase ljubavi.... Kao ptice kada se vracaju sa juga i traze svoje gnijezdo, ti ces mene potraziti na kraju svojih misli, negdje daleko ,duboku u sjecanju... Trazis me u zaboravu, a kada me pronadjes, podari mi makar osmjeh jedan, i sjeti se djevojke koja te mnogo voljela i uzivotu stobom srecu zeljela....
Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pet Apr 22, 2011 9:55 pm
Hiljadu puta,hiljadu teskih puta pala sam zbog tebe,ljubav nisi cenio....Hiljadu prva,al' nikad prva pored tebe,kad mi je najvise trebalo...
Ljutica
Datum upisa : 10.02.2011
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Apr 23, 2011 12:38 pm
Kad prođe ova neobična mesečina, koja je prevalila daleki put od mene do tebe, plašljivo obojena srebrom. Kad odleti drhtava ptica koja živi od topline moje ruke i još me osvaja i sitnim koracima približava nebo mojim otvorenim očima. Kad prođe ovo sporo i teško leto vezano svojim remenom za jesen, kad stanu svi satovi koji su otkucavali opojne i bujen vrtove posle tople kiše, Kad sve prođe, pretvorit ću se u zrno peska što ga nosi vetar prema sedištu usamljene zvezde bit ću voda koja ispira šljunak i od toga postaje munta i umorna, bit ću prazan trg sa sjenom nečijih stopa, stablo obraslo šutljivim bršljanom što vene, samo sjećanje na samu sebe u času umiranja, jednostavna reč zaboravljena u grlu i nikad izgovoena, pokušaj smeška koji se hrani podnebljem jedne pesme, koju nisam znala ispjevati ni proživeti.
Irena Vrkljan
promaja Panonski lav
Datum upisa : 02.08.2010
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Ned Apr 24, 2011 11:33 am
Ako izgubim tebe nek sve izgubim, nemoram više nikad da se zaljubim... i sve oči što se posle tebe jave neće biti one prave jer nikad oči nisu da lažu znale
Amisela Komšinica preko plota
Datum upisa : 04.08.2009
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Ned Apr 24, 2011 11:42 am
Hvala Tebi, Jaganjče, nevin za nas predani, slava ti, što uskrse, Spasitelju preslavni!
Sanjalica Maman Papillons Charmants Petits
Godina : 49 Location : Tamo gde vecno sunce sja... Datum upisa : 16.08.2008
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Apr 25, 2011 6:56 am
Кој рано рани две среќи граби :eee:
sonia حبيبي
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Apr 26, 2011 11:38 pm
....Draga si mi kad sutis i kad si kao odsutna. Tad kao da se tuzis, leptirice sto guces. I cujes me izdaleka i glas te moj ne doseze. Pusti me ovako, da sutim sutnjom tvojom....
EAGLE
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Apr 28, 2011 10:52 am
"... Njeno oko ptica,njena bedra ždrebica ... "
Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Apr 28, 2011 1:49 pm
Ja te obožavam kao nebo noću, O posudo tuge, i tvoju mirnoću Ja ljubim sve više što mi bježiš dalje Pa i makar mislim da te tama šalje Da bi ironično razmak povećala Što ga je do neba već priroda dala.
Šarl Bodler
svilanaasvaltu
Datum upisa : 09.01.2008
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pet Apr 29, 2011 7:39 pm
Ovo je priča o kralju Koji je voleo pralju U ono viteško doba Kad se volelo do groba
Al pralja nije princeza Te ona srce zaveza Sa sedam čeličnih reza U sedam jakih kaveza
Kralj baci krunu i presto Što nije činio često Prošeta do jedne vode Bućnu se i tako ode
LJUBIVOJE RŠUMOVIĆ
Krupljanka
Godina : 58 Location : Beograd Datum upisa : 13.04.2009
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Ned Maj 01, 2011 9:19 am
Da li?
Da li to kroz prozor ja prozirem zoru Ili samo san je u dugome nizu Ti što sijaš toplo Da li si mi blizu ?
svilanaasvaltu
Datum upisa : 09.01.2008
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Ned Maj 01, 2011 1:25 pm
Jednostavno, volim te - Phil Bosmans Niko drugi nije kao ti. Ti si svojevrstan, jednostavan, posve orginalan i neponovljiv. Ne verujes to, ali niko drugi nije kao ti - odveka doveka. I svaki covek koga volis nije nikakav obican covek. Iz njega zraci neobicna privlacna snaga. I ti po njemu postajes na neki nacin drugciji. Mozes mu cak reci : Sto se mene tice, ne moras biti nepogresiv, bez gresaka i savrsen, jer: ja te jednostavno volim.
sonia حبيبي
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Ned Maj 01, 2011 5:22 pm
Zbirka poezije i burence vina Komad suha hljeba – nijema tišina A ja i ti sami – oko nas pustinja To je carstvo, a ne kruna od rubina..
Krupljanka
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Maj 03, 2011 11:54 am
Ja znam da nikada necu biti: odjek tvojih koraka, uzdah tvojih usana zedj tvojih ruku, radost tvojih sutona i umor tvojih dana. I znam kao sto noc zna da je mati svakog novog jutra, da ti,nikada, nikada necu u praskozorje sneno, biti tvoja. Ostaces zauvek, tek jedna vise iluzija moja.... Znam...
sonia حبيبي
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Maj 03, 2011 12:47 pm
Greben
Prenocila je izmaglica zlatna na grudima moćnog grebena, ujutru je rano odletela po nebeskoj plaveti vesela.
No u bori staroga grebena ostao je vlažan trag. Usamljen stoji greben, zamišljen duboko i tihi plače u pustoši on.
Mihail Jurjevič Ljermontov
Krupljanka
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Maj 09, 2011 8:54 am
Nauci me slusati govor dubina na raspetim dlanovima dana Nauci me brojiti otkucaje mira na otkritim ocima vlastitih rana.
Reci mi tajnu za kojom ceznem, otkrij mi iskre potrebne mojoj noci. Razgrnut cu kapljice mraka; makar i smrvljena , k tebi cu doci.
Zivot je tako malen bez tvog imena na rubu negdje kad besmisao klija. I zasto onda nakon sviju i nakon svega, zasto onda pitanje dusu svija?
sonia حبيبي
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Maj 09, 2011 7:53 pm
Ja hoću pjesme,sunca i behara. Hoću da pijem iz puna pehara radosti!Hoću ,ko duga nad lukom, da sjajan treperim uz glas tvojih struna... (Harfi)
sonia حبيبي
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pet Maj 13, 2011 11:27 pm
Sumatra
Sad smo bezbrizni, laki i nezni.
Pomislimo: kako su tihi, snezni vrhovi Urala.
Rastuzi li nas kakav bledi lik, sto ga izgubismo neko vece, znamo da, negde, neki potok, mesto njega, rumeno tece!
Po jedna ljubav, jutro u tudjini,
dusu nam uvija, sve tesnje, beskrajnim mirom plavih mora, iz kojih crvene zrna korala, kao, iz zavicaja, tresnje.
Probudimo se nocu i smesimo, drago, na Mesec sa zapetim lukom. I milujemo daleka brda i ledene gore, blago, rukom.
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pet Maj 13, 2011 11:38 pm
Nemoj me povrediti NIKAD,to te moje srce moli...Ono to nece podneti ono te previse voli .Bol ne podnosi to previse boli.Zato nemoj se nikad odreci srca mog,ono je deo srca tvog
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
Helena Trojanska Slatkiš iz Neoplante
Godina : 54 Location : Novi Sad Humor : da,uvek!!! Datum upisa : 05.02.2011
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pet Maj 13, 2011 11:53 pm
Voli me danas više nego juče,a manje nego sutra! :heart1:
Nut Sky Goddess, Mother of the Gods
Godina : 44 Datum upisa : 23.03.2011
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Maj 14, 2011 12:05 am
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Maj 14, 2011 9:29 am
Samo TREN SREĆE zablista nekad i sve je tako čarobno, belo. Kada ti svratiš u moje srce i ono OD POLA, POSTANE CELO...
veseljak 79
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Maj 14, 2011 10:35 am
Zar je morala takva da se rodi
Krupljanka
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Maj 17, 2011 6:34 pm
Nije ovo bol što me prožima celim mojim telom. svakim njegovim delom. Svakodnevno. To se samo uzdah neki otme iz mene duboko i želi da i poslednji plam za tobom ugasi, pa se onako iznenada, iz dna duše negde oglasi. Bezobrazno. Ne brini, na putevima našim već je tišina i mir, to uspomene samo izvode svoj prokleti pir. Poslednji.[You must be registered and logged in to see this image.]
sonia حبيبي
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sre Maj 18, 2011 4:15 pm
Svoju snagu prepoznaćeš po tome Koliko si u stanju Da prebrodiš trenutak, Jer trenutak je teži I strašniji i duži Od vremena i večnosti.
Krupljanka
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Maj 19, 2011 12:37 pm
Ako kažemo, rekli smo što nismo hteli reći! Ako ćutimo, nismo ništa rekli, ali smo mnogo prećutali...
Svaka reč znači ono, što znači njeno ćutanje...
brunolino
Godina : 111 Location : u bespucima... Datum upisa : 12.10.2010
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Maj 19, 2011 1:11 pm
Kud plovi ovaj brod kud ljude odnosi
i da li iko zna sto more sprema
kud vodi ovaj put kojim smo krenuli
od svega samo znam-povratka nema.
Kud plovi ovaj brod sto srce odnosi
taj put je tako dug,a luka nema...
Na moru ljubavi i na pucini sna,
U plavom beskraju uvijek ostat cu ja...
izvor:od Sergio Endrigo-Kud plovi ovaj brod
sonia حبيبي
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Maj 19, 2011 6:42 pm
Cekaj me i ja cu sigurno doci Samo me cekaj dugo Cekaj me i kada zute kise noci ispune tugom Cekaj i kada vrucine zapeku I kada mecava brise Cekaj i kada druge niko ne bude cekao vise Cekaj i kada pisma prestanu stizati iz daleka Cekaj me i kada cekanje dojadi svakome koji ceka Cekaj me i ja cu sigurno doci....
Krupljanka
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pet Maj 20, 2011 11:01 am
Stavi ponekad Svoje sive ruke oko mog tela Vodimo borbu Tuga i ja Ponekad traje dugo Predugo Ali ja sam ta koja uvek pobedjuje
Samouka PrEkoBrojNa
Datum upisa : 24.05.2011
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sre Maj 25, 2011 9:06 am
Aleksandar Blok
U tu suru letnju večer, Gde se kuća naherila, Čezne za tobom i vetar, Crnooka, moja mila!
Kojom stepom lutaš kasno, Čekaš zvezdu u pohode, Ne dočekav, grliš strasno Pruća ive pored vode?
Voleo, pa ostavio, Znam - uzeo što je hteo, Ostavio, vesla skrio I, bez pesme, iščileo...
Jesi l dugo pesme spokoj Još čekala s rečnog kala, Kojoj reci preširokoj Olujnu si dušu dala?
Aleksandar Blok
Krupljanka
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pet Maj 27, 2011 8:51 am
Kada pahulje počnu učestalo doticati tlo, kosa boje meda beličasti dobije sjaj, usne blago se izviju i zadrhte, iz oka suza krene... Ma ne, to nije bila misao o tebi, samo šetam, a hladno je i minus steže... [You must be registered and logged in to see this image.]
dejan
Godina : 45 Location : Beograd Humor : :))))) Datum upisa : 16.11.2009
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pet Maj 27, 2011 9:35 am
Daleko u nama ...
Ulice tvojih pogleda Nemaju kraja
Laste iz tvojih zenica Na jug se ne sele
Sa jasika u grudima tvojim Lišće ne opada
Na nebu tvojih reči Sunce ne zalazi
Lily First Bride
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pet Maj 27, 2011 11:00 am
Sve ce to, o, mila moja, Prekriti ruzmarin, snjegovi i sas. I dvije ce pokisle ptice Sa tvoga oka prhnuti na jug. Nijedna suza, nimalo volje, Nijedna slutnja, ni glas. A moglo je bolje.
Bijelo Dugme
dejan
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pet Maj 27, 2011 3:02 pm
Lily ::
Sve ce to, o, mila moja, Prekriti ruzmarin, snjegovi i sas. I dvije ce pokisle ptice Sa tvoga oka prhnuti na jug. Nijedna suza, nimalo volje, Nijedna slutnja, ni glas. A moglo je bolje.
Bijelo Dugme
sonia حبيبي
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pet Maj 27, 2011 8:43 pm
Prepuštam se sneno zovu iz daljine lude noći ove; znam, imam te samo kroz šapat tišine, ali nedam nikom da mi gasi snove...
dejan
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pet Maj 27, 2011 8:57 pm
Čekaj me, i ja cu doći, samo me čekaj dugo. Čekaj me i kada žute kiše noći ispune tugom. Čekaj me i kada vrućine zapeku, i kada mećava briše, čekaj i kada druge nitko ne bude čekao više. Čekaj i kada čekanje dojadi svakome koji čeka.
Samouka PrEkoBrojNa
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Maj 28, 2011 9:48 am
Enes Kišević -
Velik kao dijete
Znas li sto cu ja postati kada odrastem, za tvoju ljepotu svijete? Ja kada odrastem jako veliki, ja cu postati dijete. Najljepse je kad odrastes, a ostanes djecji stvor, pa svi misle da si velik zato sto si profesor. Sto si doktor od imena, strucnjak za rakete- a ne znaju da si velik zato sto si dijete. Mozes biti pilot, rudar... slavni pisac knjiga - djetetu je svaki pos'o lagan kao igra. Ma nosio ja u glavi i sve fakultete, kad odrastem jako velik, ja cu ostat' dijete
Samouka PrEkoBrojNa
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Ned Maj 29, 2011 10:20 am
Tri stvari imaju oči tvoje Leila:
Crne dijamante Hindustana, Sjajnu svilu Lahore I lavu Fudzijame. Lava je sjaj tvojih očiju, Svila njihova toplina, Dragulji tamna dubina.
Tri stvari ima srce tvoje leila: Žute burmanske zmije, otrovne gljive Bengala, otrovno cveće Nepala. Otrovno cveće tvoje su zakletve, otrovne gljive tvoji poljupci. Burmanske zmije tvoja izdaja.
Nepalski pesnik
Samouka PrEkoBrojNa
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Maj 30, 2011 10:02 am
BALADA O PROLAZNOSTI
Kad lutali smo svijetom ko rasprseno sjeme, govorili smo sebi - to je za neko vrijeme.
I ne znajuci da smo na izgubljenom brodu, mi vikali smo: "Kopno!" dok gledali smo vodu.
Kad ljubili smo kratko u tuzi kisne noci, govorili smo za se da ljubav tek ce doci.
Postavljali smo stvari, al opet ne zadugo. Za sva smo mjesta rekli - odredit cemo drugo.
Kad radjala se sreca i cekala je slava, pomisljali smo opet - to nije ona prava.
Kad prijatelja nema, a dani idu sporo, govorili smo za se da vracaju se skoro.
Gdje najvise smo dali dobivali smo manje, al mislili smo - to je tek privremeno stanje.
Kad gubili smo zivot, govorili smo: "Neka" i vjerovali cvrsto da pravi tek nas ceka.
Putovali smo dalje kad davno vec smo stigli. Tek poceli smo nesto, a drugo vec smo bili.
I ostali smo tako kraj odlazece vode, nerazjasnjeni sasvim i pomalo van mode.
U zapocetoj prici, u ljubavi bez traga, jer svakoj smo se kuci priblizili do praga
. U privremenom redu nekoristenih stvari ni osjetili nismo da sami smo, i stari.
Dok vjerovali jos smo da samo put se mijenja, mi rekli smo si "Zbogom" govorec "Do vidjenja".
Arsen Dedic
Lily First Bride
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Maj 30, 2011 10:08 am
Zivot je lep kada se ziveti zna i zato uzmi od njega sta ti se da jer sreca je kratka a zivis zbog nje ne trazi previse i dobices sve.
Krupljanka
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Maj 30, 2011 1:19 pm
Svemu jednom mora doći kraj, ali nije kraj ono što se dešava sa nama. Ne prestaje život zato što smo mi prestali da dišemo. Kraj je onda kada nemamo sa kim više da pričamo, kad nemamo više kome da pišemo, kad zalutamo u tišinu iz koje povratka nema..
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Maj 30, 2011 7:44 pm
On je taj koji me cini srecnom,on je taj sa kojim cu ostati vecno... za njega bi i zivot dala,stazama srece dugo koracala ..Ne znam da li me stvarno voli, ili samo kaze.. ali jedino znam da me moje srce ne laze...ne laze znam..jel on je taj...moja zvezda sjajna i moja najsladja tajna...
Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.
Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑
sonia حبيبي
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Maj 30, 2011 9:26 pm
Nećeš saznati da skupljam snove o tebi i slazem ih u reči... Uzalud cu i ja tragati za odgovorom 'kako si postao stvarnost u mojim fantazijama..
Samouka PrEkoBrojNa
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Maj 30, 2011 9:54 pm
voje njezne godine , sto mi mogu dati tvoje srce dugo znam, nece da me shvati tvoje oci pune sna, kako da me slijede moje pjesme tuzne su, za te jos ne vrijede
Ti bi htjela zauvijek sto sam davno dao tebi zivot nudi sve, ja sam ljubav krao svoje njezne godine ti ces dati drugom jer ja bih tvoje poljupce ispunio tugom
Ne budi, ne budi se mala ti ne znas ni dobro, ni zlo me budi, ne budi se mila jer nije jos vrijeme za to
Tvoje ruke malene, kako da me grle jer dok moje traze mir, tvoje nekud hrle tvoje njezne godine, njezne misli tvoje mogu da nas razdvoje , prije nego spoje
Krupljanka
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Maj 31, 2011 7:18 pm
Hodala sam kao po ledu I pre onog dana Kada si mi rekao Ne tripuj,bice sve u redu.. I dalje hodam kao po ledu I mislim kako bi cudesno bilo Da ugledam tvoju siluetu i kazem ti da znam da se nikada neces zagubiti u meni ni danas ni sutra ni u onom nasem drugom svetu..
Salome Femme Fatale
Datum upisa : 03.05.2011
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Maj 31, 2011 7:22 pm
.. ako mi je srce ispunio tvoj osmeh ako su u njega stale i tvoje usne a našlo se mesta za oči i dlanove zašto iz noći u noć ima jedan tren kada se iznenada budim ...i dozivam te na sav glas ...
Najda M.
Godina : 61 Location : odavde do beskraja Humor : vrlo zastupljen Datum upisa : 06.03.2011
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Maj 31, 2011 7:25 pm
Potraži me u noćima, medju mesečevim menama. Putanjama snova moji nemiri lutaju. Tamna strana Sveta rovari venama, dok zvezdanom prašinom misli plutaju.
EmaV.
Ko svoju tamu spoznao nije, teško će put do svetlosti naći.
Najda M.
Samouka PrEkoBrojNa
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Maj 31, 2011 7:29 pm
Nebo zna baš kao ja da je ime tvoje moja molitva.
Lily First Bride
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pet Jun 03, 2011 1:24 pm
Dreams can make you happy If you let them win We can make the world go round There's so much to begin I know a better place I need your warm embrace
Take my hand, I'll take you to a land
sonia حبيبي
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Ned Jun 05, 2011 8:22 pm
Ne ostavljaj me nikad samu Kad neko svira. Mogu mi se učiniti Duboke i meke Oči neke Sasvim obične.
Može mi se učiniti Da tonem u zvuke, Pa ću ruke Svakom pružiti.
Može mi se učiniti Lepo i lako Voleti kratko Za jedan dan.
Krupljanka
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Ned Jun 05, 2011 8:29 pm
Причао ми деда
Причао ми причу деда
о мом селу, каквог нема
о људима, кафанама
што су сада успомена
Наша река чиста била
неки из ње воду пили
а ноћу крај воденице
дивили се шумској вили. "
Krupljanka
Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Jun 07, 2011 12:02 am
Miroslav Mika Antic Da sa mnom ispod crnog neba pronađeš hleba komadić beli, pronađeš sunca komadić vreli, pronađeš života komadić zreli. Ili crkneš, ako crći treba zbog svega što smo najlepse hteli.