|
| Moj stih za danas je...(STIH DANA ) | |
|
+81Ladyintheblack sonia rouzvel tvrtko Romantična Bokssha slatkicass Okano Breza Lakota Gagica78 doctorr67 Samouka Aktivistkinja Xenaa montoya meseceva rosa AstrinaKomsinica surčinac tok tuk tok Tattoo anđeo sa greškom Kijara-brm dusicaa cojle Djulieta podbarac Zana debilko Noisette emanuella UrOsKo Sikret Marquise NeObicnA Žar ptica Gothic Laura22 PJER Astra Samhain Galeb Sibila_ Jasna_ Only women Đole ZoranUE Vučica @GaZdarica@ atomski mrav padreex mikisetac Nono 64 Salome dejan brunolino veseljak 79 Nut svilanaasvaltu Sanjalica Ljutica daca Helena Trojanska Najda M. Aurora Borealis Krupljanka Danubius Doktor Zo Ivana_258 determinanta vasko1 promaja Trojanka Smiljan01 hator jutarnja izmaglica Harite Amisela Lily bosankaa EAGLE 85 posters | |
Autor | Poruka |
---|
sonia حبيبي
Godina : 50 Location : my world Humor : ;) Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Dec 04, 2010 6:12 pm | |
| First topic message reminder :Nije to nagovaranje, rodjeni moji. Ko nece dalje da cita - nek slobodno zazmuri. Ali pazite dobro: ako u vama postoji jedno veliko pitanje koje nestrpljivo zuri, pitanje vece od brda, i jedna treperava dusa sto veruje u cuda, i ako se u vama neke lepote talasaju i neke svetlosti radjaju, onda je sasvim svejedno da li zmurite ili ne zmurite jer cuda se vec dogadjaju. [You must be registered and logged in to see this image.]
| |
| | |
Autor | Poruka |
---|
sonia حبيبي
Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Dec 22, 2011 8:01 pm | |
| Govorio sam joj ti si derište, ti si balavica, sve sam joj govorio. I plakala je na moje ruke, na moje reči, govorio sam joj ti si anđeo, ti si đavo, telo ti zdravo što se praviš svetica, a padale su svu noć neke modre kiše nad Mostarom.
Nije bilo sunca, nije bilo ptica, ničeg nije bilo. Pitala me je imam li brata, šta studiram, jesam li Hrvat, volim li Rilkea, sve me je pitala. Pitala me je da li bih mogao sa svakom tako sačuvaj Bože, da li je volim, tiho je pitala, a padale su nad Mostarom neke modre kiše, ona je bila raskošno bela u sobnoj tmini al' nije htela to da čini, nije htela il' nije smela, vrag bi joj znao.
| |
| | | Galeb
Datum upisa : 17.12.2011
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Dec 22, 2011 11:21 pm | |
| Kako da dušu sputam, da se tvoje ne takne? Kako, mimo tebe, njom da grlim stvari i daljine? Ah, rado bih je sklonio na koje zaboravljeno mesto u sred tmine, u neki izgubljeni kut, u kom neće je tvoje njihati dubine. Al' ipak, sve što dodirne nas dvoje ko gudalo nas neko spaja, koje iz dveju struna jedan mami glas. Na kom instrumentu? Ko nas satka? I koji ovo svirač drži nas? O, pesmo slatka
Rajner Marija Rilken
Poslednji izmenio panonski galeb dana Sub Mar 17, 2012 7:13 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Galeb
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Ned Dec 25, 2011 8:21 pm | |
| Uz ljubav se nežno stislo biće moje, A ona mi kaže putove, kroz koje Moja čežnja ravno, samo njoj stiže. Sada bela ruža, a sad belo cveće, Pričinja se meni sneg što s neba leće, Dok mislim .....
Matteo Mario Bojardo
na Sunce-Vojvodinu, kome sam sve bliže....Jer moje ♥ kroz nju dise.... [You must be registered and logged in to see this image.]
Poslednji izmenio panonski galeb dana Sub Mar 17, 2012 7:24 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Krupljanka
Datum upisa : 13.04.2009
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Dec 31, 2011 12:21 pm | |
| MOZDA JE GLUPO SLAVITI VREME STO PROLAZI,ALI JE LEPO RADOVATI SE NOVOM STO DOLAZI I ZATO VAM ZELIM U GODINI NOVOJ SVE BOLJE I LEPSE NEGO U OVOJ,ZDRAVLJA I RADOSTI,PESME I SMEHA,POMALO LUDOSTI I OPROSTIVOG GREHA.MUDROST ZA SLOGU,ZNANJE ZA LOVU I LAKO CETE PREZIVETI GODINU NOVU.SRECNA 2012.-ZA SVE MOJE PRIJATELJE- ♥ | |
| | | jutarnja izmaglica
Datum upisa : 11.08.2010
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Dec 31, 2011 12:31 pm | |
| Prijatelji dragi...
Na izmaku ove i doceku Nove, svodimo racune,zarad duse svoje, prebiramo,listamo,okrecemo list, obecanjem da ce mo truditi se bolje.
Da budemo bolji,da više se volimo., Oko glupih stvari da se ne gložimo, da ruku pružimo čestito i časno, da se svojih reči ne stidimo strašno, već da reči svoje s razumom krasimo, izgubljene i očajne da u život vratimo. Da u duši samilosti za sve gde je treba pružimo je nesebično ko andjeli s neba. Da gladnome hleba pružimo uz osmeh, da bolnome toplu rec ,damo kao podstrek, da gladnome ljubavi damo deo srca, usamljenom iz duse odagnano muku prijatelju pruzimo čvrsti stisak ruku. Donela je meni ,godina već stara,puno lepih trenutaka i puno drugara,zelim to da ostanu,da puno nas ima......ako tuga nekad dodje bice lakse svima.
Srecnu Novu Godinu i puno zdravlja, srece i veselja zeli vam od srca vaša JUTARNJA IZMAGLICA!!! [You must be registered and logged in to see this link.] | |
| | | Danubius Čuvar Vatre
Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Dec 31, 2011 7:57 pm | |
| Svaki put moraš iznova znati da voliš bolje, da voliš jače. Ne da se vadiš. Ne da se tešiš. Već da se istinski do neba smešiš. Srećni Vam praznici, uživajte u predstojećm danima! Од: Miroslav Mika Antic | |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Jan 02, 2012 9:37 pm | |
| Uzmite šaku svežeg pepela ili bilo čega što je prošlo i videćete da je to još uvek vatra ili da to može biti. (Branko Miljković) | |
| | | daca
Datum upisa : 12.06.2009
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Jan 02, 2012 11:14 pm | |
| Život je škola,ali šteta što je smrt završni ispit...
Ne bira se ljubav kao ni smrt.
Sve je u knjigama duboko pod morem zapisano.
Jezikom neznanim nama, nebesnim pismenima.
Niti se odupreti mozeš niti preskočiti dan.
Kao što ne možeš tuđi san usniti niti okom drugim videti.
Voleo bih da nisi ti ona koju u ovom času volim. | |
| | | Krupljanka
Datum upisa : 13.04.2009
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Jan 02, 2012 11:21 pm | |
| Kad na moj grad Padne teški mrak I u boju tvoga oka Oboji nam zrak
Obuci crnu haljinu Ja cu crni frak Šetaćemo nevidljivi I onda na moj znak
Počni da me ljubiš divlje Niko neće vidjeti Samo pas sa uzice Da vodimo ljubav nasred ulice | |
| | | Galeb
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Jan 03, 2012 6:06 pm | |
| Odlučim ponekad pobjeći od svega u odmoru se skriti, ali uvijek postoji nešto od mene jače... iz krila misli iznjedri se potreba da još jednom, bar još jednom dodirnem rame, na kojem sam jecajima zapjevala ti ljubav... odem... sakrijem se... nestanem... sama nisam... tu si... sa mnom si... kao unutrašnjost neba nježan u dušu mi cjelov tkaješ... ja sam u raju, na adresi, na periferiji Boga, osjećaja uzdah svoj svijam... i ništa ne znam, i ništa mi važno nije... kao lahor u tvoju dušu zavirujem, pogledom srca milujem uspomene, u kojima jedno drugome vidamo rane...
***alba***
Poslednji izmenio panonski galeb dana Ned Mar 18, 2012 4:48 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Samhain
Datum upisa : 22.11.2011
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Jan 03, 2012 10:39 pm | |
| Odakle meni u dzepu vetar Koji je mrsio tvoju kosu Nekoliko kamencica Koje si bacala iza sebe Govoreci da ces tako lakse naci U povratku put do kuce A vrapci ih nece pojesti
Odakle meni mali komad papira Na kome si napisala Volim te I tvoja slika Iz vremena kada si volela da gledas Kako opada lisce Kada si volela da gazis po njemu
Odakle meni u kutiji od sibica Malo peska sa zamka Koji si sama sagradila I u kome sam te Princezo Poljupcem probudio iz sna
Odakle meni snovi puni tvojih reci I gomile recenica Koje ti pricas samo meni
Odakle meni to da nikada ne kasnim Na sastanke sa tobom Jer ti uvek dolazis ranije Odakle meni glupa navika Da ti nikada ne kazem Ja te volim Samo zbog toga sto znam da znas A meni je tesko da te reci izgovorim
Odakle meni devojka Koja se osmehne uvek kada me vidi I kaze mi samo jedno cao Koje znaci i volim te I drago mi je sto si tu I poljubi me I budi blizu mene I lepo je sto si bas ti moj Odakle meni sanjalica Odakle meni neko ko ne ume da svira Ali ciji je svaki pokret Cija je svaka rec pesma Odakle meni ti?
MATIJA BECKOVIC | |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Jan 03, 2012 10:55 pm | |
| Zelim da krenem putem nekim,a da se taj put sa tvojim putem spoji...dugo vec lutam ulicama dalekim i pomalo se bojim...na pogresnom peronu usla sam u voz koji je krenuo u pravcu drugom...smenjuju se dani mimoilaze noci,ode zivot krivom prugom...ko zna gde ce moj voz stici i koliko ce jos dugo ici...i dal cemo na istoj stanici sici,mi sto smo zalutali...pa odlutali... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Galeb
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Jan 03, 2012 11:35 pm | |
| Kada mi nedostajes Mislim tudje misli Kradem svoje vreme Provlacim ga Izmedju oblaka, snova, Daljine i snega... Kada pozelim Da ti nedostajem Odsanjam pesmu Zatvorim oci I na kaldrmi zamislim Cvet beli. Kada te nema Jer tako hocu Zaledim osmeh U sebi kazem ime Udahnem duboko I pomislim Tako mi nedostajes
Mika Antic
Poslednji izmenio panonski galeb dana Sub Mar 17, 2012 7:42 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | sonia حبيبي
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pet Jan 06, 2012 7:53 pm | |
| Nekad (u mojoj glavi dok baš skačeš U morsku penu, ispod sunca, gola)
spazim te kako po kiši preskačeš Barice i sva u blatu do pola Žuriš na posao s licem ko da plačeš. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Galeb
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pet Jan 06, 2012 8:07 pm | |
| Ostavi mi miris , da mogu da te pratim kroz hodnike vecnosti . Da mogu da te zovem glasom jaci od zvuka zvona . Da mogu da te volim kao sto rosa voli laticu ruze . Da mogu da te ljubim kroz zidove vecnosti . Da te ozivim svakoga jutra kad se probudim sama i shvatim ... da vise nisi tu i da me samo ... miris vara
(Danijela ...)
Poslednji izmenio panonski galeb dana Ned Mar 18, 2012 4:38 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | daca
Godina : 53 Datum upisa : 12.06.2009
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Jan 09, 2012 6:30 pm | |
| DANAS
Danas sam jaka kao stijena. Ničeg me nije strah. Znam da mi više nisi važan i da od mene ne možeš stvoriti prah. Postala sam čvrsta, možda čak i hladna kao ti. Ni suze, ni smijeh na moje lice ti više ne možeš namamiti. Preboljela sam te. Danas to mogu reći glasno. Ne volim te ! Dragi, da li ti je jasno | |
| | | Galeb
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Jan 09, 2012 7:48 pm | |
| Ја уздах тихи, теби увек ћу бити, И шума старих вечити шапат, Кад мисли твоје ка мени крену, У оном једном, Тад теби тако лепом трену, Што из душе некад ме позове, Кад ветар хуком, моје име ти зове, Кад сећање на мене, више те не вара, Кад знаш да без мене, Ти близу си очаја.
Masada(Ljubav Smrt Nada)
Poslednji izmenio panonski galeb dana Sub Mar 17, 2012 8:12 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
Godina : 44 Location : 𝐹 - 𝐴𝑁 - 𝑇 - 𝐴𝑆 - 𝑇 𝐼 𝐶 Humor : 𝑌𝐸𝑆-𝑌𝑜𝑢 𝑛𝑜𝑤 :) Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Jan 09, 2012 10:11 pm | |
| ˝Radije bih samo jednom pomirisao njenu kosu, jednom okusio njene usne, jednom dodirnuo njenu ruku, nego zauvijek živio bez nje! Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | jutarnja izmaglica
Godina : 68 Location : Beograd,moj rodni grad Humor : smehoholicarka Datum upisa : 11.08.2010
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Jan 09, 2012 11:04 pm | |
| SIBINI
Ne mora da se desi ni smrt, ni kiša, ni tuga. Uvek se vraćaš tamo gde si sa njom sedeo. Z b o g o m ! — javlja ti brod u magli. Z b o g o m ! — zvoni pruga odlazeć u noćni predeo.
Samoća u kojoj svene sve toplo i milo pronosi kasne melodije. Ne žari... Kao da je još tu. Kao da je i nije bilo. Malo još za mene mari.
Otišla je na Nevu sa njim, daleko, moćna. Sad je Severna lepotica. Sneguljica... Na trepavici usnula joj pahuljica, a gasne svetiljka noćna...
Ne mora da se desi ni smrt, ni kiša, ni tuga. Uvek se vraćaš tamo gde si sa njom sedeo. Z b o g o m ! — javlja ti brod u magli. Z b o g o m ! — zvoni pruga odlazeći u noćni predeo.
Slobodan Marković - Libero Markoni
| |
| | | Samhain
Datum upisa : 22.11.2011
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Jan 12, 2012 4:08 am | |
| Ja sam od onih Jelena Stojkovic Miric -
Ja sam od onih što najviše ćute, kad najviše pričaju; od onih , koje nećeš shvatiti, misleći da ih shvataš. Od onih ljubitelja snova o dalekim, najdražim gradovima i obalama reka . Ja sam od onih bezbroj ali…
Ja sam od onih prefinjenih, što vole mnogo da psuju; od onih predobrih, koji postaju ohola zlopamtila kad ih rane. Od onih, što po njihovom biću lebde i beli i tamni oblaci. Ja sam davljenik što se , samo za svoju ruku hvata.
Ja sam od onih, što otćute svoje najdublje istine, da im ne bi narušili mir ili ukrali dušu… Ali ja sam i ono dete, izgubljeno na putu što vapi mnogo ljubavi.
Ja sam od onih , što ti nikada neće otvoreno reći, kuda plovi odjek njihovih misli, a biće tužni , ako ih ne shvatiš. Od onih , što vole osetiti one prelepe treptaje, u vazduhu i sebi ; od onih ružnih spolja sa skrivenim unutrašnjim biserima .
Ja sam od onih , što dodiruju horizont i onih što dišu , pod vodom i zemljom. Od onih, kojima grom i grad ne mogu ništa, ali ih suza , ubiti može.
Ja sam od onih, što se ceo život igraju, jer znaju da bez igre ne postoji ništa. Od onih , što misle da je reč ljubav , predugo u upotrebi i prazna, a nisu otkrili drugu reč. Ja sam neuspeli, mladi lingvističar.
Ja sam od onih , što izvesne stvari prećutkuju, da ih ne bi pokrali, a ipak vole da ih “kradu”. Od onih , što su čvrsto nogama na zemlji i tako divno odlepljeni od njene tvrde kore, negde između sumraka i svitanja; od onih što čeznu za vašim očima, a uplaše se sebe, kad ih u njima vide.
Ja sam od onih, nisam od ovih i nisam ovde, jer ne volim crne krugove koji postaju sve crnji.
Ja sam od onih , što jecaju uz trubače i zvuke akustične gitare i groze se računarski sažvakanih nota. Od onih , što vole čudnom jednostavnošću koja doseže do iznenađujuće složenosti. Od onih , što vole slobodu duha, daha, pokreta , mira… Od onih što ljube, bez obzira da li su ljubljenoj osobi, smešne sa svim svojim licima ljubavi.
Ja sam od onih veselih pajaca, što glume darujući radost drugima, ne želeći da se otkrije njihov jad.
Ja sam od onih bezbroj ali…
Od onih, što vole da ih neko oseća kao tajnu i koji druge vole, zato što jesu večna tajna; od onih, što će te udisati kao da te prvi i poslednji put udišu.
Od onih životinjica što vas prepoznaju po mirisu i znaju da krijete zver u sebi, ali ja sam i upijač svega plemenitog u vama.
Ja sam od onih blesavih što razmišljaju, kome zaveštati pertle, cipele, kosu, usne, dah i obraz ? Kome zaveštati knjige, reči i boje… Kome zaveštati blato opipano samo mojim rukama ? Kome zaveštati tanjir iz koga sam jeo i omiljenu šoljicu, iz koje sam prvu jutarnju kafu pio ? Kome zaveštati olovku kojom sam najlepše ludosti svoje glave zapisivao i četkice kojima sam , najlepše boje svojih snova naslikao ? Kome zaveštati kriglu iz koje su mi najdraža pijanstva dolazila; kome zaveštati uzdahe i suze, kretnje, slutnje, bludnje i oblike dima izdahnutih iz mojih pluća ? I oči… da bi sve ovo isto opet sagledale, možda lepše proživele ?
Ja sam od onih što ponekad svoja bulažnjenja gluposti , zapisuju kao najveće istine i vrednosti ; od onih što daruju sitnice, verujući da su one vezice i kopče. Ja sam propali hirurg.
Ja sam od onih , što vole bez razloga, povoda i racionalnosti; od onih , što ih boli uvo za sve, ali ipak traže potvrdu da su prošli kroz tu školu. Od onih , što teške rane otćute a one najteže , rečima, bojom i glinom ispiraju.
Ja sam ono dete izgubljeno na ulici što vapi da ga uzmete… Ali ja sam i davljenik što se samo za svoju ruku hvata.
Ja sam od onih što prave tamne oluje i najveselije vatromete, tonući u razmišljanja. Od onih što im moraš puniti baterije. Od onih što ih ne moraš videti hiljadama godina, a ipak će o tebi misliti kao o najbližem i voleti te bez uslova.
Ja sam od onih ,što ne vole logiku. Od onih konfuznih, smotanih, smušenih i neorjentisanih i baš u tome najlepših. Ja sam od onih pomerenih, iskošenih, preosetljivih i pomalo prevelikih za ovo ovde i ovo sada.
Ja sam od onih što nelogično lude za možda nepotrebnim, a ipak preko potrebnim. Od onih što su dovoljni sami sebi, a ipak , uvek računaju na tebe kao na svoju ruku… Ali ja sam i ono dete, izgubljeno na ulici, što vapi mnogo ljubavi.
Ja sam od onih, što ljude dele na sve ili ništa i najsrećniji su i najtužniji kad im se to sve podvoji.
Ja sam od onih , uzdržanih i krutih ,bez razloga; od onih , što im gradovi mirišu, samo na jednu personu; od onih , što pokušavaju da determinišu, vrstu , rod i poreklo ljubavi. Ja sam propali istraživač biolog.
Ja sam od onih što im usne, oči i suze klize na dole; od onih prepunih Ahilovih peta. Od onih podzemnih prolaza što se plaše da ih ne otkriješ i potopiš, jer znaju da si istovremeno , voda na izvoru i ponornica i uvek ploviš dalje.
Ja sam od onih darovitih što vide svo crnilo ovog sveta, a uzimaju najsvetlije od njega; od onih što vole svoju tajnu, sreću i bol, oslikati, ispisati, izvajati… Ja sam od onih srećno-nesrećnih usamljenika, zarobljenih svetom u sebi.
Ja sam od onih filtera što prima i pročišćava; od onih što guše i kiseonik daju...
Ja sam od onih bezbroj ali…
Ja sam davljenik što se , samo za svoju ruku hvata… Ja sam od ovih, nisam od onih i nisam ovde i nisam sada, jer ne volim crne krugove što postaju sve crnji.
Ja sam od onih što najviše ćute, kad najviše pričaju; od onih , koje nećeš shvatiti, misleći da ih shvataš...
| |
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Jan 12, 2012 10:36 am | |
| "Pogledala me je kao što su me gledali neki kojima sam bio drag.Nije ih bilo puno, zato sam i zapamtio taj pogled. Bila je tužna i rašminkana,ali mene nije moglo prevariti to što je izgledala kao polovni anđeo. Znao sam da nema polovnih anđela.Ima ih samo umornih.." Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | jutarnja izmaglica
Godina : 68 Location : Beograd,moj rodni grad Humor : smehoholicarka Datum upisa : 11.08.2010
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Jan 12, 2012 10:55 am | |
| ČAŠE
Poslednje ostaju one nasred stola. Nekad pune smeha, nekad pune bola.
Sa malo vina što im na dnu osta pričaju u mraku sudbu kasnog gosta.
A sa poda sivog kao mrtva sena sanja svoje vino čaša razbijena.
Bar da neko tugu, tu na podu smrska, ne bi čaše ove svitanje dok prska
i dok zora puna novog vina sviće, ne bi zažalile što slomljene biće.
Nebo sve je šire. Dan seda kraj stola, opet plav od smeha i krvav od bola.
Slobodan Marković - Libero Markoni | |
| | | Krupljanka
Godina : 58 Location : Beograd Datum upisa : 13.04.2009
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Jan 12, 2012 10:56 am | |
| Pamtim onaj dan kada sretoh tebe kada si me nezno privio uz sebe,govorio reci koje nije niko pre ....te sam noci zavolelela tvoje usne,tvoje sve.Al sve sto je lepo to kratko i traje,uvek nesto mora srecu da pokvari,ruka druge zene od mene te uze a moja i noci ove brise teske suze. | |
| | | Galeb
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Jan 12, 2012 12:10 pm | |
| Opet se polako u meni budi sanjalica čuvam te u nekim svojiim skrivenim svetovima gde samo voljeni se čuvaju i polako u meni budi ona spavalica koja snom živi, osećam kako život o sreći peva kako užitak okusa prihvaćenosti slavi pustiću onu milu glazbu neka svaku moju misao dotiče pustiću neka se reči moje kupaju u rosi dragih osecanja.
Petar Matic
Poslednji izmenio panonski galeb dana Ned Mar 18, 2012 4:41 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Jan 12, 2012 12:14 pm | |
|
SAMOCA-Mika Antic
Svoju snagu prepoznaćeš po tome Koliko si u stanju Da izdržiš samoću. Džinovske zvezde samuju Na ivicama svemira. Sitne i zbunjene Sabijaju se u galaksije. Seme sekvoje bira čistine Sa mnogo sunca, uragana i vazduha. Seme paprati zavlači se u prašume. Orao nikad nije imao potrebu Da se upozna sa nekim drugim orlom. Mravi su izmislili narode. Svoju snagu prepoznaćeš po tome Koliko si u stanju Da prebrodiš trenutak, Jer trenutak je teži I strašniji i duži Od vremena i večnosti.
| |
| | | Galeb
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Ned Jan 15, 2012 4:37 pm | |
| Pa ipak biva ponekad da cujem Nesto kao molitveni sapat u sebi. To se moja stara i vecno ziva zelja Javlja odnekud iz dubina I tihim glasom trazi malo mesta U nekom od beskrajnih vrtova rajskih, Gde bih najposle nasao ono Sto sam oduvek uzalud trazio ovde: Sirinu i prostranstvo, otvoren vidik, Malo slobodnog daha.
Ivo Andric _
Poslednji izmenio panonski galeb dana Sub Mar 17, 2012 8:05 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Sibila_ Zalutala Niotkuda
Datum upisa : 20.12.2011
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Ned Jan 15, 2012 5:02 pm | |
| Uhapšen u svojoj magli
Uhapšen u svojoj magli, zakopčan u svojem mraku, svako svojoj zvijezdi nagli, svojoj ruži, svojem maku.
I svak žudi svetkovine djetinjastih blagostanja, sretne mrene i dubine nevinosti i neznanja.
I na oblak koji tišti, i na munju koja prijeti, naša blaga Nada vrišti; biti čisti. Biti sveti.
I kad nema Našeg Duha među nama jednog sveca, treba i bez bijela ruha biti djeca, biti djeca. | |
| | | Krupljanka
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Jan 19, 2012 9:26 am | |
| Kažu mi plači i bit će ti bolje....Ali ja za to nema volje....Kažu mi vrijeme liječi sve rane....Ali meni vrijeme kao da stane....Kažu mi netko će i u moj život da kroči....Ali ja vidim samo njegove oči....Kažu mi da ga moje srce gubi....Da gubi,al'ga i dalje ljubi !! | |
| | | Galeb
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Jan 19, 2012 8:46 pm | |
| Hladno je i pored ove topline moje telo trese se ... Plasim se noci kada svaka sena, svaki zvuk nosi skrivenu tajnu. Hocu da znam, da rastumacim svaku misao senke svaki njen pokret. Samoca me davi uzima svaki moj dah i njime se hrani... Noc... tiha i mirna, ali opet u grudima nesto lupa... Divlje i snazno. Trazim tvoju ruku da zagrli me i privije na grudi... ...nema je... Plasim se..
N.N
Poslednji izmenio panonski galeb dana Ned Mar 18, 2012 4:43 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Galeb
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Jan 21, 2012 9:29 pm | |
| Koraci tvoji kojih vise nema , Sad veceri ove, Kad novi san o tebi, Ova noc mi sprema , U secanju i mislima tuga se prenu, I daje mi ceznju i daje mi zelju, Da te ljubim, bar u snu , Onom kratkom ali mome trenu.
Masada (Ljubav Smrt Nada)
Poslednji izmenio panonski galeb dana Sub Mar 17, 2012 8:15 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Krupljanka
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Ned Jan 22, 2012 1:18 pm | |
| POTRAZI ME U OBLACIMA, U SITNOJ KISI I JUTARNJOJ ROSI... PREPOZNAJ ME PO KORACIMA I PO MIRISU U MOJOJ KOSI...
POTRAZI ME U DALJINAMA I POGLEDU POZNANIKA... PREPOZNAJ ME U TUDJEM OKU, U JEDNOM OD PROLAZNIKA ..... ... CEKAM TE NA MESTU KOJE LICI NA SAN ..[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Galeb
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Jan 23, 2012 9:37 pm | |
| Ti ne znas koliko , Tvoja suza svaka sada mene boli , Dok telo ovo samo za te gori, I cutim ne govorim nista , Jer reci sve suvisne mogu sada biti, Kad ti tugu ne mozes sakriti, Jer uspomene zna da pece i boli, A znas da zauvek ona ce da mori. I jednom kad ti bez mene , Nekud kroz zivot krenes sama , Cekace tebe samo tuzna tama , Koja boli nase moze samo da vrati, Jer zelju ljubavi nikad ona ne prati.
Masada (Ljubav Smrt Nada) [You must be registered and logged in to see this image.]
Poslednji izmenio panonski galeb dana Sub Mar 17, 2012 8:16 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | jutarnja izmaglica
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Jan 23, 2012 10:20 pm | |
| A šta bi to bilo,no život naš nasušni ko hleb i voda svakome dati no svako ne ume jesti i piti vec britke sablje u meso zabiti pa onda ždrati meso alavo po blatu što se vuče krvavo i kaljavo. Nemaju smiraj u dusi svojoj da hleb i vodu blagosiljaju osmehom brige odagnaju ljubavlju gnezdo obaviju... A tebi je veruj Sam Bog sve to dao i nikada nemoj da ti bude žao što svoj si ucenik,profesor i ratnik tebe će imati bar neko da pamti!!! S.T.jutarnja izmaglica
| |
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Jan 24, 2012 10:41 am | |
| .ja cu tamo gde i moja sudbina....ja sam ti ipak samo zena, ne mogu ja od uspomena ziveti.... Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Galeb
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Jan 24, 2012 12:08 pm | |
| Zelim nekud da te vodim dugo ...dugo.... Malo veruj.Malo sanjaj. Nista drugo. Iza suma tiho vece plavim kjunom svija gnezdo I Nikad ne znam da"l si reka, ili ptica , ili vetra slap. Nikad ne znam gde te nosim: Da l" na dlanu ,il" na kosi. Iza suma plavo vece tiho kaplje kap po kap
M.Antic [You must be registered and logged in to see this image.]
Poslednji izmenio panonski galeb dana Sub Mar 17, 2012 8:19 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | daca
Godina : 53 Datum upisa : 12.06.2009
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Jan 24, 2012 8:39 pm | |
| SREĆA
Ne merim vise vreme na sate Ni po sunčevom vrelom hodu Dan mi je kad njegove se oči vrate A noć kad ponovo od mene odu.
Ne merim sreću smehom, ni time Da li je čeznja moja od njegove jača, Sreća je meni kad bolno ćutim s njime I kad nam srca biju ritmom plača.
Nije mi žao što će života vode Odnijeti i kaplju moga življenja Sad neka mladost i sve neka ode On je stao kraj mene pun divljenja | |
| | | Galeb
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sre Jan 25, 2012 9:24 am | |
| Očiju tvojih da nije Ne bi bilo neba U slepom našem stanu. Smeha tvoga da nema Zidovi ne bi nikad Iz očiju nestajali. Slavuja tvojih da nije Vrbe ne bi nikad Nežno preko praga prešle. Ruku tvojih da nije Sunce ne bi nikad U snu našem prenoćilo.
[hrVasko Popa] [You must be registered and logged in to see this image.]
Poslednji izmenio panonski galeb dana Čet Maj 03, 2012 4:25 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Jan 26, 2012 6:19 pm | |
| Zavoli trag mog osmeha na neznom licu
i uzurban hod duz ulice,koje mozda nikuda ne vode...
Mi!?
Bicemo suvise voljeni ili suvise prokleti da bi smo se
ikada zaista odrekli!!!
IPAK...budi uz mene kad ceznem...
Kad potpuno odlutam,kad znas da gresim,
da nisam u pravu,kada povredjujem druge i znas da cu unistiti sebe!
BUDI TU...dovoljno mi je da znam da si uz mene!! |
| | | Krupljanka
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Jan 30, 2012 11:11 am | |
| Ako me voliš, znam da ćeš se vratiti .... Ako ne...nikad nisi ni bio tu.... ...a ja ću te čekati sve dok se ne pokvari i poslednji sat na svijetu, pritiskajući na grudi plišanog medu onoliko jako koliko mi nedostaješ...♥♥♥ | |
| | | jutarnja izmaglica
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sre Feb 01, 2012 2:06 am | |
| Čuj...
Cuj reci cu ti jednu tajnu skrivenu od svih,beskrajnu davnasnju i sadasnju veliku i sjajnu nadasve istrajnu... nepokolebljivu i jaku... poodmaklu i takvu da samo zeli da je cuvas i ne odas za saku, prljavih para , sto bljeste u zlatu, vec da je cuvas u srca krajku.. kao kakvu predivnu bajku koja se samo vjeruj mi smela, tebi iz duse ispricati htela.... Cuj reci cu ti jednu tajnu... S.T jutarnja izmaglica | |
| | | Krupljanka
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Feb 04, 2012 12:08 am | |
| Samoća je poput kiše, U večeri iz mora se diže, Iz ravnica pustih i dalekih stiže, Ide u nebo, gde je uvek ima. I tek sa neba pada po gradovima. Pada pre nego svetlost je izašla, kad ulice se okreću spram zore, I kad se tela što nisu ništa našla, Razočarano dele puna mora, I kada ljudi što od mržnje gore, U postelji jednoj moraju da noće. Tad dolaze valovi samoće… | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Feb 04, 2012 9:58 am | |
| Ponovo ti govorim ljubavi moja poslije putovanja i svog zivota pusta, ljubavnu pjesmu ponovo ti pisem poslije pjesama iskustva.
Ponovo ti govorim ljubavi moja onaj kom je bilo premalo da voli ponovo je ovdje pred vratima tvojim i ponovo spreman da te moli.
Ponovo ti govorim ljubavi moja poceo sam sjajno da ponizavam i grijesim gotovo pri kraju i gotovo mrtvac na pocetku tu sam da se tjesim.
Ponovo ti govorim ljubavi moja na obratnom putu pretvorenim u tamu poslije sedam mora i vlastite zemlje dosao sam umrijet u tvom stanu.
Ponovo ti govorim ljubavi moja negdje sam vec bio, sad ostavljam sve to da ti poslije srece, hrabrosti i znanja da ti poslije svijeta vratim tvoje mjesto.
|
| | | Galeb
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Ned Feb 05, 2012 8:38 pm | |
| Pa ipak biva ponekad da cujem Nesto kao molitveni sapat u sebi. To se moja stara i vecno ziva zelja Javlja odnekud iz dubina I tihim glasom trazi malo mesta U nekom od beskrajnih vrtova rajskih, Gde bih najposle nasao ono Sto sam oduvek uzalud trazio ovde: Sirinu i prostranstvo, otvoren vidik, Malo slobodnog daha.
Ivo Andric
Poslednji izmenio panonski galeb dana Sub Mar 17, 2012 8:24 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Ned Feb 05, 2012 8:40 pm | |
| Tanka je linija između zdravlja i i bolesti...Života i Smrti....Jedan dan smo tu...sledećeg dana nas nema....Uživajte...živite..Radujte se....Iskoristite dar koji ste dobili....Svoj zivot. Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Feb 06, 2012 3:06 pm | |
| Možda spava sa očima izvan svakog zla, Izvan stvari, iluzija, izvan života, I s njom spava, neviđena, njena lepota; Možda živi i doći ce posle ovog sna. Možda spava sa očima izvan svakog zla. |
| | | sonia حبيبي
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Feb 06, 2012 9:59 pm | |
| Zlo koje jedno drugom nanosimo vrijeme brise i srce zaboravlja; ali casovi srece ostaju, njihov je sjaj u nama.Hese[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | slatkicass Frumos si de foc
Godina : 63 Location : (zlutala negde.....u mashti) Humor : Smejem se, smeh produžava život pa ću duže uživati u njemu! Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Feb 07, 2012 7:44 am | |
| Kažu da je od Boga dar voleti, i znati sačuvati ljubav. Zašto su onda svi, kada rešiš da izađeš na površinu, tako zli? Tako surovi i bez trunke razumevanja?! | |
| | | PJER Pjer
Datum upisa : 13.10.2008
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sre Feb 08, 2012 8:10 pm | |
| Мне однажды ночью, снился странный сон! В белую берёзу был в том сне - влюблён! Побегу хоть ночью - страха не боюсь... И моей берёзе в стебель поклонюсь! Но пришёл тут вечер, сильный ураган, Потемнел аж ветер, тёмный стал бурьян... Всё кружится, скачет - будто АД настал, Но зловещий ветер - вроде утихал. Я бегу к берёзе, чтоб спасти её; Не отдам я ветру - милое дитё !
Я хочу чтоб знала Ты, что как в вещий сон, И как в ту берёзу - я в Тебя влюблён! Я надеюсь, верю, что придет весна... И Ты скажешь: "Здравствуй, я к Тебе пришла!!!" | |
| | | PJER Pjer
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sre Feb 08, 2012 9:33 pm | |
| E lucean le stelle... e olezzava la terra... stridea l'uscio dell'orto... e un passo sfiorava la rena. Entrava ella, fragrante, mi cadea tra le braccia. Oh dolci baci, o languide carezze, mentr'io fremente le belle forme disciogliea dai veli! Svanì per sempre il sogno mio d'amore... L'ora è fuggita, e muoio disperato... e muoio disperato... E non ho amato mai tanto la vita! Tanto la vita... Tanto la vita... | |
| | | Tattoo
Datum upisa : 24.10.2011
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Sub Feb 11, 2012 10:46 pm | |
| Paris At Night
Trois allumettes une à une allumées dans la nuit La premiére pour voir ton visage tout entier La seconde pour voir tes yeux La dernière pour voir ta bouche Et l'obscuritè tout entière pour me rappeler tout cela En te serrant dans mes bras.
PARIZ NOĆU
Tri šibice kresnuh u noći Prvu da ti vidim lice Drugu da ti vidim oči Poslednju da ti vidim usta Onda pomrčina da se svega sećam Dok te u naručju svome stežem srećan.
| |
| | | PJER Pjer
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Feb 13, 2012 6:56 pm | |
| U tvojim ocima radost i tugu sam sreo zavoleh te, a da nisam znao, da nisam smeo U tvom osmehu svoje decacke snove sam ugledao, zbog njih sam ti svoju dusu dao i zbog toga u ponor pao Sa tvojih usana otrov i med sam pio na korak od srece suze sam lio samo da bih stobom bio U tvojim nedrima svoje sam ruke krio nad tobom ko sena bdio na tvojim bedrima najlepsi san usnio Al u tvojoj dusi ne nadjoh nista tu kraj mog gubilista okamenjeno srce ti stoji ljubavi lazne i ne broji strascu, bolom i snovima ono se hrani, da voli ne ume vec ljubav svaku samo sahrani...
| |
| | | Galeb
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Pon Feb 13, 2012 9:40 pm | |
| Dok ponoć kuca na prozore moje misli mi nove rečenice kroje. Rime što njene oči gledaju, i možda, dok te stihove čitaju, njene se misli za mene pitaju.
Ta hladna zima, sneg koji veje, ne daju ni njoj da se nasmeje, u tihu ponoć da poseti mene, uz vatre miris mašta da krene, da zbaci sa lica sve koprene.
Toplina sobe uz svetlost sveće, u neku će ponoć vratiti senke, po zidu crtaće pokrete naše, do zore goreće ljubavne vatre, u bekstvu od hladne nebeske šatre.
V. Đorđević (Lucky67)
Poslednji izmenio panonski galeb dana Sub Mar 17, 2012 8:29 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Tattoo
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Feb 14, 2012 8:36 pm | |
| Zbog tebe odrezala sam kosu spalila sam lice oderala sam kozu pretvorila sam se u izgoreo pejsaz ali ti me prepoznajes.
Zbog tebe odevala sam se u lice trave i zaustavljala sene meseca na svim oblicima tvog vrata, zbog tebe u ovoj polovini mog dana rasprostirala sam vrtove reči, koje pamtim od detinjstva, kad su igre bile svečane a kosa još mlada. Nisam zaboravila korenje očiju na obali onog drugog svetla, što me doziva mrežom svog glasa i teskobom snega, nisam stajala kraj reke , nisam gledala brodove, koji odnose delove našeg tela, nisam okusila ruže na snopovima vetra..
Irena Vrkljan | |
| | | Laura22 Laura
Datum upisa : 29.01.2012
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Feb 14, 2012 10:50 pm | |
| Mrak se skupio u kap, rano jutro kao slap Ulazi u sobu Dal si ikad pitala tamne senke zidova Ujutro gde odu
Oci su ti sklopljene, usne su ti umorne Ne ljubi me njima Nisu cvorci pevali dok je iznad krovova Svirala tisina
Noc je kratko trajala a nama je trebala najduza na svijetu...
| |
| | | Laura22 Laura
Datum upisa : 29.01.2012
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Uto Feb 14, 2012 10:52 pm | |
| .. i sresces samo stranca, slucajnog prolaznika, i pogled leden, iako te taj neznanac nekada voleo vise od sebe....
| |
| | | PJER Pjer
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Feb 16, 2012 8:58 pm | |
| Ti cvijete moj tajanstveni, ti ružo čudesna, tražio sam te ja i kad sam prošao kraj tebe i pogledao na te, duša mi zadrhta sva. | |
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Čet Feb 16, 2012 9:08 pm | |
| "Snažne osobe znaju kako održati svoj život u ravnoteži. Čak i suznih očiju, još uvijek uspijevaju reći "Dobro sam" s osmijehom na licu." Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Tattoo
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Ned Feb 19, 2012 3:33 pm | |
| Izbrisao sam ti lice sa svoga lica Zderao ti senku sa svoje senke Izravnao bregove u tebi Ravnice ti u bregove pretvorio Zavadio ti godišnja doba Odbio sve strane sveta od tebe Savio svoj životni put oko tebe Svoj neprohodni svoj nemogući Pa ti sad gledaj da me sretneš
Vasko Popa | |
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) Ned Feb 19, 2012 3:34 pm | |
| Takvi smo mi ljudi, jednom mjerom mjerimo riječ kad je upućujemo ljudima oko sebe, a posve drugom kad nas ta ista riječ, vraćena, udari u lice. '' __ IVO ANDRIĆ Nekad tako komplikovana,a tako jednostavna,ali uvek jedinstvena ღ.Every girl can be a Princess and a Warrior. 👑 | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Moj stih za danas je...(STIH DANA ) | |
| |
| | | | Moj stih za danas je...(STIH DANA ) | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 35 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 35 Gosta :: 3 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » TIBOR TOT -DANUBIUSNed Nov 17, 2024 9:43 am od podbarac » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Pet Nov 15, 2024 7:05 pm od debilko » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » Šta trenutno slušate Sre Nov 13, 2024 9:48 pm od Kijara-brm » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm » TENISNed Avg 04, 2024 10:59 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11632 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Arsene
Naši korisnici su poslali ukupno 526289 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|