|
| VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... | |
|
+46el_vibrador Mima65 Diplomirani Duduk Enesa Kica/Praja Astra promaja sunrise Rara Avis Auror@ CaC1 Šmizla Dukili Kameleon brdjanin Vanja 007 AstrinaKomsinica Hestija Lakota Breza Lily tvrtko Wanda njushkalo_ Samouka Galeb Gothic doctorr67 montoya Lena ** rouzvel sumadinac79 Okano podbarac Sibila_ Kijara-brm Zana sonia Sikret Harite zoran1970 debilko Olivera * Leona ;) Djulieta bosankaa 50 posters | |
Autor | Poruka |
---|
AstrinaKomsinica Master Spamer
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Uto Okt 23, 2012 12:52 pm | |
| First topic message reminder :
Slovenac: Što radi žena kad dobi jabolko? Mujo: Ne znam... Slovenac: Napravi jabolčna pita. Gleda ga Mujo: A znaš li ti što radi žena kad dobije šljivu? Slovenac: Ne, ne vem. Mujo: Sve radi, jarane, sve!
:)))))))))) | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Okano Somborska Ruža
Datum upisa : 06.01.2012
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Dec 15, 2013 12:16 am | |
| IZ DNEVNIKA IDEALNE SUPRUGE:
"Probudila sam se.
Umila se brzo, pomuzla krave, dala kokošima i zečevima da jedu, isterala koze i krave na pašu.
Probudila sam decu, napravila im doručak, spakovala ih za školu, odvezla ih u školu, pokosila travu.
Otišla sam na posao, posvađala se sa šefom, izbacila ga iz kancelarije, obračunavala putne naloge, zarađivala novac za firmu, zaradila platu.
Došla sam kući, iscepala metar drva, skuvala ručak, dovela decu iz škole, nahranila ih, prijavila porez na dobit, išla u polje da okopam kupus i krompir do mraka, stigla do frizera.
Vratila sam se kući, uterala krave i koze u štalu, spremila večeru, obnovila osiguranje za auto putem interneta.
Nahranila decu, okupala ih, stavila ih u krevet, oprala mašinu veša, platila račune putem interneta, pregledala poštu, obesila veš, pojela koru hleba sa puterom i medom.
Kada sam se konačno spremila za spavanje, pade mi na pamet:
UŽAS!
Moj muž!!
Ceo dan leži na kauču nepojeban !" | |
| | | AstrinaKomsinica Master Spamer
Datum upisa : 22.01.2011
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Dec 15, 2013 11:56 pm | |
| Dragi moj mužiću, imam jedno prijatno iznenađenje za tebe. Uskoro će nas biti troje u kući. - Ma nemoj, dođi da te poljubim. - Jeste, jutros me zvala mama. Stiže sutra navečer. :)))) | |
| | | podbarac Lala iz Bosne
Datum upisa : 30.11.2012
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pon Dec 16, 2013 1:24 pm | |
| Pred venčanje:
On: „Da! To! Konačno sam dočekao!“ Ona: „Hoćeš da idem?“ On: „Ne! Ni pomislio nisam na to!“ Ona: „Da li me voliš?“ On: „Naravno!“ Ona: „Jesi li me kad prevario?“ On: „Ne! Zašto uopšte pitaš?“ Ona: „Da li me želiš poljubiti?“ On: „Još kako!“ Ona: „Da li me želiš udariti?“ On: „Nema šanse! Nisam takav čovek!“ Ona: „Mogu li ti verovati?“
Nakon venčanja, pročitajte ovaj tekst od dole prema gore! | |
| | | Šmizla
Datum upisa : 07.10.2013
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sre Dec 18, 2013 7:49 pm | |
| U Srbiji se trube i pištolji podjednako prodaju. Kako neko dođe i kupi trubu, sutra se pojavi njegov komšija i kupi pištolj. | |
| | | Lakota - slučajna prolaznica-
Datum upisa : 11.07.2013
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Uto Dec 24, 2013 7:16 pm | |
| PISMO DEDA MRAZU Kao prvo, da ti kažem... ove godine il' da me zaobiđeš u širokom lukuili da počneš da se ponašaš. Sve što sam do sada od tebe tražila nisi mi doneo.Džaba sam ti pisala, maštala, u noćima dozivala. Ili si gluv ili mnogo star, pa nisi čuo. Mis'im... postaješ društveno neodgovoran. To što ti misliš da sam ja malo prerasla poklone, debelo si se zaj***'o. Pa ja poklone volim najviše na svetu, ali.. ne one koje mi ti šalješ, nego one koje ti zvanično naručim... Nego ovako, vataj taj plajvaz, kad već ne čuješ i piši... 1. Hoću Maldive, 10 dana, alone... all inclusive 2. Auto, nov, ispod čekića i da bude crven, da vuče na radost. 3. Hoću tašnu sa 165 pregrada, jer više ne mogu da se snađem u ovoj maloj. Šta god stavim u nju, misteriozno nestane. Pojavi se tek onda kad mi više ne treba. Kad se samo setim...onih 20 dinara u metalu sam tražila... mesecima. 4. Želim da me u Novoj godini usvoji neki ruski tajkun, da mu budem omiljeno posvojče, pa da i meni kupi stan.. ne mora na Menhetnu, dobar je i u Beogradu!! 5. Hoću da imam zlatnu karticu kad već nemam zlatnu ribicu. Od ovih skalarki sam digla ruke. Ovo pišem pri zdravoj svesti i bistroj pameti. I ... nemoj da poludim, nemoj BRE da poludim, pa da vidiš šta sve hoću! P.S. Mir u svetu, više hrane, bolji život i ostale p* materine ostavljam za missice. Nemam ja vremena da se bakćem trivijalnostima. To ti pričam. Ajd` u zdravlje ! | |
Datum upisa : 30.11.2012
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Uto Dec 31, 2013 5:06 pm | |
| Nakon 25 godina braka, pogledao sam jednog dana svoju ženu i rekao: "Draga, prije 25 godina imali smo jeftin stan, jeftin auto, spavali smo na kauču i gledali mali crno-bijeli TV, ali sam išao u krevet sa zgodnom dvadesetpetogodišnjom plavušom. Sada imamo lijepu kuću, 2 velika auta, veliki krevet i plazma TV, a spavam sa pedesetogodišnjakinjom. Čini mi se da tu nešto nije u redu." Moja supruga je razumna žena. Rekla mi je lijepo da ponovo nađem sebi dvadesetpetogodišnju plavušu, a ona će se pobrinuti za to da ponovno živim u jeftinom stanu, vozim jeftin auto i spavam na kauču. | |
| | | Kijara-brm Glavni Administrator
Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Jan 05, 2014 11:15 pm | |
| Udje žena u prodavnicu tepiha, sagne se da dodirne jedan i slučajno prdne... Sva zbunjena pita prodavca koliko košta tepih... Prodavac joj odgovara: - Draga gospodjo, bolje da ne govorim... jer, kad ste samo na dodir prdnuli, od cijene ćete se onda usrati... | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Jan 12, 2014 5:53 pm | |
| Pričaju dve prijateljice: ...Ma ona je super dijete, bila je najbolji učenik, najbolji student... Doduše, mnogo čega se odricala, ali je završila studije u roku, kao jedna od pet najboljih u generaciji. Odmah se zaposlila u jednoj privatnoj, ali jakoj firmi. Počela je, doduše, kao referent, pa dogurala i do šefa. Sad je i pomoćnik direktora. Sva ta muka i odricanje su se na kraju isplatila, eh. A kako tvoja djeca? Ma i moja ćerka radi kao švalerka jednog gazde u privatnoj firmi, samo ja ne umijem tako lijepo da ispričam kao ti. :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Jan 12, 2014 5:58 pm | |
| | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Jan 12, 2014 6:09 pm | |
| Student je pao na ispitu iz logike. Evo razgovora sa profesorom tom prilikom.
Student: Vi me kažnjavate, razumete li uopšte vi nešto o tome?
Profesor: Naravno, inače ne bih bio profesor.
Student: OK, pitaću vas nešto. Ako znate tačan odgovor, dobijam peticu i odlazim. Ako ne znate odgovor, daćete mi desetku.
Profesor (nakon kraćeg razmišljanja): OK, prihvatam!
Student: Šta je legalno (zakonito) a nije logično, šta je logično a nije legalno, a šta nije ni logično ni legalno?
Profesor je dugo razmisljao, ali nije našao pravi odgovor i dao je studentu desetku. Nakon toga ga je pitao za odgovor.
Student odmah odgovori: Vi imate 53 godine i oženjeni ste jednom 23-godišnjakinjom; to je legalno, ali nije logično. Vaša zena ima 24-godišnjaka za ljubavnika, što je logično, ali nije legalno. Vi dajete desetku ljubavniku vaše žene, iako je trebalo da padne na ispitu, što nije ni logično, ni legalno. | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pon Jan 13, 2014 1:53 am | |
| Pita djevojka mladića: - Gdje je moj dar za 8. mart? - Vidiš li onaj crveni Ferrari ispred one zgrade? - Da, da! Vidim ga! – oduševljeno će djevojka. - E, pa u takvoj istoj boji sam ti kupio lak za nokte. | |
| | | CaC1
Datum upisa : 08.01.2014
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pon Jan 13, 2014 2:57 pm | |
| Dosao mrav kod slona malo da po$edi.. $ede oni tako u sobu i ulazi otac slonov u sobu i pita slona -sine je li ti ovo drug? -jeste tata.. -pa daj mu jaje ***** ti materina
Hhahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahaahha hahaha vaskrs je bio hahahahaahhaaahahahaahah Na koga si lep, na koga si lud? | |
| | | Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pet Jan 17, 2014 9:12 am | |
| Išle matematičarka i logičarka u šetnju. Vide one da ih neki tip prati. Logičarka : - Sigurno će nas silovati. Matematičarka; - Ako ovako nastavimo,stići će nas za 15min. što da radimo? Logičarka: - Pa logično, razdvojimo se. ... Matematičarka je stigla kući prije logičarke i strašno se brinula kad, eto, zvoni mob, zove Logičarka: - Znaš što je bilo? Nastavio me slijediti. ja sam potrčala pa je i on potrčao. Stigao me. Digla sam haljinu. On je spustio hlače. Matematičarka: -I što je onda bilo? Logičarka: -Pa logično, žene s podignutim haljinama trče brže nego muškarci sa spuštenim hlačama!!!! | |
| | | rouzvel Black Magic Woman
Godina : 67 Location : Beograd Datum upisa : 23.02.2010
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pet Jan 24, 2014 11:14 pm | |
| Muškarac u zlatnim 50-tim godinama ulazi sa prelepom, mladom ženom u draguljarnicu i izaberu nakit u vrednosti većoj od 50.000 evra. Kad je trebalo platiti, muškarac izvadi ček i ispiše iznos. Prodavac je bio nepoverljiv jer je čoveka prvi put u životu video i nije mu odavao dojam nekoga ko ima love. Ovaj je primetio da je prodavac u dilemi, pa mu reče: - "Brine vas ima li ček pokriće? U redu, ovako ćemo: Budući da je danas petak i već su sve banke zatvorene, zadržite i ček i nakit do ponedjeljka. U ponedeljak nakon što unovčite ček, pošaljite dragulje ovoj dami na kućnu adresu! Slažete li se?" Prodavcu je očigledno laknulo. U ponedeljak je otišao u banku da unovči ček i ustanovio da je ovaj bez pokrića. Pozvao je gospodina telefonom da ga obavesti o tome. A ovaj mu je uz smeh odgovori: - "Ček slobodno možete baciti. Već sam je kresnuo!"
Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda
| |
| | | CaC1
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Uto Feb 04, 2014 3:15 pm | |
| | |
| | | Kameleon
Humor : iskrivljen Datum upisa : 19.01.2014
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sre Feb 05, 2014 12:05 am | |
| Generacijski jaz
Babin fotoalbum : 1931 g - rođenje (1 fotografija) 1945 g - završetak osnovne škole (1 fotografija) 1955 g - diplomiranje (1 fotografija) 1962 g - Svadba (1 fotografija)
Unukin fotoalbum : 19:38 č . - Izlazak na kafu (29 fotografija) 19:43 č . - Držanje palačinke (13 fotografija) 19:59 č . - Nošenje kafe sa osmehom (41 fotografija) 20:01 č . - Odlazak do toaleta (126 fotografija) 20:09 č . - Izlazak iz toaleta i susret prijateljice (56 fotografija) | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sre Feb 05, 2014 7:55 pm | |
| - Sine, zašto se u posljednje vrijeme ne družiš sa Amarom? - Jel' bi ti voljela da se ja družim sa nekim ko pije, puši i drogira se? - Naravno da ne bih! - Pa ni njemu njegovi ne daju. :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sre Feb 05, 2014 9:14 pm | |
| Mujo i Haso bili na pecanju. Nestalo im crva pa Mujo kaže Hasi: - Idi potraži iza onog grma, tamo ima crva. U međuvremenu Mujo uhvatio zlatnu ribicu koja mu je rekla da ako ju pusti - ispunit će mu tri želje. Mujo je pusti i počne: - Prva želja da budem jako bogat, druga da imam najljepšu ženu na svijetu, a treća...?! - Mislio on mislio, pa kaže - Treća moja želja neka bude ono što će reći Haso, ipak je on moj jaran.
U istom trenutku Haso će iza grma: - Mujo jebali te sto magaraca, pa ovdje nema crva! | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sre Feb 05, 2014 10:13 pm | |
| U policijskoj stanici oštećeni se obraća načelniku: - Molim vas, obavezno moram razgovarati s provalnikom. - Zašto, pobogu? - Gorim od želje da saznam
kako nam je uspio ući u stan u tri sata ujutro,
a da to ne primijeti moja žena. | |
| | | Kameleon
Humor : iskrivljen Datum upisa : 19.01.2014
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sre Feb 05, 2014 11:29 pm | |
| | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Uto Mar 11, 2014 10:13 pm | |
| Dječak hoda ulicom, a na putu pokraj njega zaustavi se auto. Muškarac srednjih godina spusti bočno staklo i povika: - "Mali, ako uđeš dat cu ti 20 eura!" Dječak pocrveni, ljubazno ga odbije i nastavi hodati. Nakon nekoliko metara, vozač opet zaustavi auto pored dječaka: - "OK, što misliš o 30 eura, dodam još i vrećicu bombona?" Dječak nešto odbrusi tipu i još vise ubrza hod.Međutim, malo dalje automobil ga opet sustigne i muškarac mu se ponovo obrati: - "Mali, ovo je moja posljednja ponuda, 50 eura i slatkiša kolikogod možeš pojesti. Samo uđi, molim te!" Dječak zastane, osvrne se oko sebe i polako priđe autu: "Slušaj tata, ti si kupio tu glupu Daciu, sad se fino sam vozaj u njoj." | |
| | | Dukili
Datum upisa : 10.03.2014
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pet Mar 14, 2014 10:13 am | |
| Kako pas laje kad se napije deterdzenta? - Arf, arf, arf... | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Mar 27, 2014 7:31 pm | |
| Jedan oženjen čovjek je nešto ranije otišao s posla jednog petka, ali umjesto da ode kući, proveo je vikend zabavljajući se sa prijateljima. Kada se konačno vratio kući u nedjelju uveče, žena ga je dočekala i svašta mu izgovorila. Nakon nekoliko sati vriske i dernjave, žena je zastala i predložila mu sljedeće: – A kako bi bilo da ti mene ne vidiš sljedećih nekoliko dana? Suprug nije mogao vjerovati, pogledao je, nasmiješio se i rekao: – To bi bilo sasvim uredu! Ponedjeljak je prošao, a ženu nije vidio. Utorak i srijeda također prođoše, a da je nije vidio. Tek u četvrtak mu je otok malo splasnuo i mogao ju je vidjeti krajičkom lijevog oka... | |
Godina : 69 Location : Novi Sad Humor : Ta dašta Datum upisa : 30.11.2012
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Mar 27, 2014 8:46 pm | |
| Šta radi Bosanac kad završi Medecinski fakultet ? Prenese skelu i alat na Filozofski . | |
| | | Šmizla
Datum upisa : 07.10.2013
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sre Apr 02, 2014 8:53 pm | |
| Sede trojica muškaraca u sauni.
Odjednom, zazvoni telefon i jedan se javi.
"Zdravo ljubavi, našla sam jednu divnu ogrlicu, smem li je kupiti?" "A koliko košta?" "Bila je 4.000 a sada je cena pala na 3.200 eura." "Pa kupi je onda," reče muškarac i, pošto je prekinuo vezu, upita:
"Momci, čiji je ovo telefon?" | |
| | | Okano Somborska Ruža
Godina : 49 Datum upisa : 06.01.2012
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Apr 03, 2014 2:03 pm | |
| AKO VAM JE DOSADNO U LIFTU ........
1. Pravite zvuke trkačkog automobila svaki put kad neko uđe ili izađe. 2. Izduvajte nos i pokažite sadržaj vaše maramice drugim putnicima. 3. Pravite bolne grimase dok se udarate po glavi mumlajući: "Umuknite, bre, nervirate me svi vi, umuknite!" 4. Zviždućite prvu strofu "Hej Sloveni" neprestano. 5. Prodajte Smoki i Chipsy. 6. Pri dužoj vožnji, njišite se levo i desno prateći njihanje lifta. 7. Brijte se. 8. Otvorite svoju aktovku ili tašnu, i dok virite unutra pitajte: "Imate li dovoljno vazduha unutra?" 9. Ponudite kartice sa imenom svima koji uđu u lift. Svoju zakačite naopačke. 10. Stojte mirno i opušteno u uglu, okrenuti ka zidu. 11. Kada lift dođe do vašeg sprata, grokćite naprežući se da otvorite vrata na silu, a onda izgledajte zbunjeno kad se sama otvore. 12. Naslonite se na drugog putnika i sapnite mu: "Dolazi milicija!" 13. Pozdravite svakog ko ulazi u lift snažnim stiskom ruke i predstavite se kao general u penziji. 14. Povraćajte! 15. Na najvišem spratu, držite vrata otvorena i zahtevajte da ostanu otvorena sve dok ne čujete da dinar koji ste ispustili udari o dno. 16. Vežbajte jogu. 17. Buljite u drugog putnika jedno vreme, a onda se proderite: "Imam nove čarape na nogama!" 18. Kada lift bude pun, promrmljajte otpozadi: "Oh, ne sad, prokleta morska bolest!" 19. Saopštite religijske činjenice svakom putniku. 20. Mjaučite neprestano. 21. Kladite se sa drugim putnicima da mozete da stavite dinar u nos. 22. Namrštite se i mumlajte: "Moram u WC, moram u WC" a onda uzdahnite i recite "ups!" 23. Pokažite drugim putnicima svoju ranu na ruci i pitajte da li izgleda inficirano. 24. Pevušite "Mary had a little lamb" neprestano pritiskajuci dugmiće. 25. Vičite "Čuvaaaaaj!" svaki put kad lift krene na dole. 26. Šetajte se sa ventilatorom na kome pise "ljudska glava". 27. Buljite u drugog putnika jedno vreme, onda mu recite "Vi ste jedan od NJIH!" i pomerite se u suprotan ugao lifta. 28. Podrignite i recite "mmmmmm... ukusno!" 29. Stavite kutiju između vrata. 30. Pitajte svakog putnika koji uđe u lift da li možete da pritisnete dugme umesto njega. 31. Nosite plišanog medveda sa sobom i obraćajte se drugim putnicima "preko" njega. 32. Pevajte. 33. Kad se lift ne čuje, okrenite se oko sebe i pitajte: "Čiji je to mobilni?" 34. Svirajte harmoniku. 35. Pravite senke na zidovima. 36. Govorite "Ding!" na svakom spratu. 37. Naslonite se na dugmiće. 38. Recite "Baš me zanima za sta sluzi ovo..." i pritisnite STOP ili ALARM dugme. 39. Slušajte lift sa stetoskopom. 40. Nacrtajte mali kvadrat na podu i recite svima da je to vas "lični prostor". 41. Ponesite stolicu. 42. Zagrizite sedvič i punim ustima pitajte drugog putnika: "Ocmfete i...mljac, mumf, i fi mfalo, mljac?" 43. Pravite balončiće od pljuvacke. 44. Razvlačite žvaku. 45. Recite glasno: "Moram da nađem bolje telo". 46. Ponesite ćebe i držite ga ljubomorno uza sebe. 47. Imitirajte zvuk eksplozije svaki put kad neko pritisne dugme. 48. Nosite "rendgenske" naočare i buljite diskretno u druge putnike. 49. Posmatrajte svoj palac i recite "Mislim da postaje sve veći i veći". 50. Ako se neko očese o vas, lupite ga po ruci i recite "Šuga!" 51. Ponesite pištolj na vodu i isprskajte cipele svim putnicima. 52. Skidajte rukom nevidljive bube sa sebe i vrištite "Aaaa! Skidajte ih sa mene!" 53. Igrajte Iks-oks sa putnikom do sebe. 54. Smejte se nenormalno desetak sekundi, prestanite, a onda se zagledajte u ostale putnike kao da su nenormalni. 55. Uđite u lift potpuno mokri, držeci četku u ruci i noseći samo peškir oko struka i mumlajte sebi u bradu kako muževi/žene uvek dolaze kući ranije i to baš kad je postalo zanimljivo. 56. Potpisujte se flomasterom po zidovima. 57. Kad lift krene gore, skačite i udarajte jako nogama o pod vičući: "Dole, rekao sam dole!" 58. Skupite se u jednom uglu i grokćite preteći na svakoga ko udje u lift. 59. Igrajte školice. 60. Trljajte nos i mirišite vazduh neprestano. Sumnjičavo pomirisite osobu do sebe, napravite zgađenu facu i pomerite se.
:rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: | |
| | | Okano Somborska Ruža
Godina : 49 Datum upisa : 06.01.2012
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Apr 03, 2014 2:05 pm | |
| SRPSKI POSLOVNI REČNIK
Dragi kolega, dugo se nismo videli! De si, p**** ti materina!
Gospodin je vrlo obrazovan. On je peder.
Mislim da niste dobro sagledali sve aspekte ugovora. Je*em te corava.
Mora da se salite. Seres.
Ne, nikako niste u pravu. Pusi ku*ac.
Informacija koju imate ne odgovara cinjenicnom stanju. Jedes govna.
Vasa sekretarica je vrlo simpaticna. Jel je*es ti to?
Prijatno. Disi malo / Dabogda ti doktori vadili.
Koju funkciju gospodin ima u firmi? Koji je on ku*ac?
Trenutno nismo zainteresovani za reklamu. Koji ce mi ku*ac reklama.
Smatram da njegovo misljenje ne treba uvazavati. Ko ga je*e.
Ovaj projekat je lako ostvariv. To je pi*kin dim.
Ovo je nemoguce. Moze, al' u ku*cu.
Nismo u mogucnosti da vam damo robu na odlozeno placanje. Dam ti ku*ac na odlozeno.
Taj zakon ne treba uvazavati. Je*o zakon.
Najzad! Fala ku*cu!
Trenutno nasa firma ne stoji bas najbolje. U govnima smo do guse.
Gospodin je veoma oprezan pregovarac. Teraj ga u p**** materinu.
Zasto odbijate dalju saradnju? Koji ti je moj?
Razvoj situacije na trzistu nam ne ide na ruku. E do ku*ca.
Gospoda su veoma uticajna. Sve moj do mojega.
On nema mnogo uticaja. Moze da mi popusi.
Hvala! (izraz ne postoji kod nas) | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sub Apr 05, 2014 12:38 am | |
| Hhaahhahahahaha ..... Muž je odveo ženu na prvu partiju golfa u njenom životu. Kao što se moglo i očekivati, njen prvi udarac završio je u prozoru predivne kuće u blizini golf igrališta. Muž je poludeo: • Upozorio sam te da budeš oprezna, sada ćemo morati da odemo tamo i da platimo štetu. I tako je par otišao do kuće i pokucao na vrata. Iznutra se čuo prijatan glas: • Uđite! Kad su ušli, imali su šta da vide, ne samo da je prozor bio razbijen, i staklo svuda po podu, nego se razbila i predivna antička vaza. Na sofi je ležao mladi muškarac: • Da li ste vi par koji je razbio prozor? • Da, gospodine, strašno nam je žao. - kažu oni. • Oh, nije potrebno da se izvinjavate, zapravo ja sam vam vrlo zahvalan. Vidite, ja sam duh i bio sam zarobljen u toj vazi više od 1.000 godina. Sad kad ste me oslobodili, mogu da vam ispunim 3 želje. Ako vam ne smeta, i jednom i drugom ću ispuniti po jednu želju, ali poslednju bih ostavio za sebe. Par je odmah pristao. Muškarac je razmislio na trenutak pa rekao da želi po milion dolara svake godine do kraja života. • Nema problema, to je najmanje što mogu da učinim, i uz to vam garantujem dug i zdrav život. A sad vi, gospođo, šta vi želite? Ona reče da u svakoj državi na svetu želi ogromnu kuću sa slugama. • Računajte da je sređeno, kaže duh. • A koja je tvoja želja? - pitaju oni. • Pa dobro, pošto sam bio zarobljen više od 1.000 godina, moja želja je da spavam sa vašom ženom. Muž pogleda ženu i reče joj da ona odluči, sad kad su bogati i imaju sve te kuće. Ona razmisli, reče da joj nije svejedno, ali da bi, sa obzirom na sve, mogla to da podnese. Duh i žena odu uz stepenice i provedu ostatak dana uživajuci jedno u drugom. Duh je bio nezasitan. Muž je sedeo u prizemlju i slušao vrisku i požudu obe strane. Posle neka 3 sata seksa bez prestanka, duh se okrene i pogleda ženu pravo u oči: • Koliko godina imate vi i vaš muž? • Tridesetpet, isto smo godište - odgovori žena. • Bez zajebancije, toliko godina, a još uvek oboje verujete u duhove? :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: | |
| | | ZoxZoja Stela Polaris
Godina : 56 Location : Plava Planeta Datum upisa : 13.01.2013
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Apr 06, 2014 1:48 am | |
| Kod mudrog kralja Solomona su došle dve starije žene sa jednim mladićem... - "Ovaj mladić će biti moj zet." , kaže prva... - "Ne, biće moj zet.", kaže druga žena... Kralj Solomon naredi stražarima da donesu veliki mač i iseku mladića na pola, za svaku ženu po jedan deo... - "Slažete li se?", upita ih! - "Naravno.", kaže prva žena... - "Zašto da ubijemo to nevino mlado biće?", upita druga... Solomon je presudio, mladića će za zeta dobiti prva žena jer ona već razmišlja kao prava tašta!!!... | |
| | | | ZoxZoja Stela Polaris
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pon Apr 07, 2014 2:12 pm | |
| Razgovor doktor-pacijent
"Gadno vreme došlo...Bilo je mnogo bolje dok je bio Tito".
"Šta je to bilo bolje pod Titom nego danas?"
"Pa eto, onda sam mogao pet puta dnevno, a sad, ako uzmognem jednom u pet dana". | |
| | | CaC1
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Uto Apr 08, 2014 10:00 pm | |
| Pita učiteljica Pericu: - Perice, šta nam daje kokoška? - Јаja. - Bravo. A šta drugo? - Јоš jaja. - Dobro, a na čemu ti spavaš? - Na krevetu. - А šta ti je pod glavom? - Ruke. - Hmm… Da probamo drukčije. Na čemu spava tvoj otac? - Na mami. - А kad ti mama nije tu? - Na komšinici. - А kad nema komšinice? - Тad nema ni tate. - Jaooo… Ajmo ovako, na čemu spava tvoj deda? - Na krevetu. - I šta stavlja pod glavu? - Јаstuk. - Ako udarimo jastuk, šta dobijemo? - Prašinu! - А ako ga udarimo jače? - Vaške! - А акo uzmeš nož i isečeš jastuk, šta dobiješ? - Šamar od dede! - Dobro, šamar, šta još? - Perje. - Еее, konačno! I znači, šta nam daje kokoška? - Pa rekao sam vam – jaja! [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pon Apr 14, 2014 3:14 pm | |
| Oženio čiča mladu ženu. Prolazi vreme, ona nikako da zatrudni. Ode čiča kod doktora da ga pita za savet. -Evo vam specijalna teglica,u njoj mi sutra donesite vaš uzorak, pa ćemo da vidimo gde je problem. Sutradan dolazi čiča,a teglica prazna! - Zbog čega ste doneli praznu teglicu? upita doktor - Doktore, sve sam pokušao, ali ne ide. Prvo sam pokušavao sam, zatim sam zvao ženu da i ona proba, ali ne ide.Mučili smo se ceo sat. Onda žena pozove komšinicu.I ona je cimala i vukla na razne načine, onda je pokušala zajedno sa mojom ženom, ali ništa. Zatim komšinica pozove svog muža. On je mlad i vrlo jak čovek. Trudio se i on, i levom i desnom rukom, sav se preznojio, ali nikako ne ide! Poklopac je verovatno zaglavljen, imate li drugu teglicu? | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Uto Apr 15, 2014 10:43 pm | |
| Konobar: Izvolite ? Djevojka: Ja ću onaj sok što frca ozdol u nos ! Momak: Daj meni plast sjena kad sam s kravom izaš'o ! :))
Messi legenda;) | |
| | | CaC1
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sub Apr 19, 2014 12:47 pm | |
| Bio požar u karton sitiju i Ciga prijavljuje pajkanu šta je sve izgorelo.... - Piši... Samsung LCD televizor! Pandur napiše. - Bosh mašina za veš! Pandur napiše. - Bosh pegla! Pandur ga gleda pa napiše. - Bosh mašina za sudove! Pandur popizdi pa mu kaže: - 'Ajde bre Cigo, ne laži toliko, pa ti nisi ni struju imao ovde dovedenu! - Agregat Honda na dizel piši...
| |
| | | Auror@ SOLDIER of LOVE
Godina : 65 Location : Neoplanta Humor : aha Datum upisa : 12.04.2014
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Apr 24, 2014 4:49 pm | |
| Čovek : Bože? Bog : Šta hoćeš? Čovek : Je l' mogu nešto da te pitam? Bog : Naravno! Čovek : Šta predstavlja milion godina za tebe? Bog : Jednu sekundu! Čovek : A milion eura? Bog : Jedan cent! Čovek : Je l' možeš da mi daš jedan cent? Bog : Sačekaj sekundu..... | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Apr 24, 2014 5:06 pm | |
| Na pismenom iz biologije, palo je pitanje : Navedite 7 prednosti majčinog mleka. Jedan učenik je napisao : 1) to je najbolja hrana za dete 2) na idealnoj temperaturi 3) održava imunitet protiv bolesti 4) ne košta 5) vezuje majku i dete 6) uvek je tu
Tu se zablokirao, nikako da nadje sedmu prednost. U zadnjem trenu, uspaničen pred zvonce, dodao je : 7) Nalazi se u 2 uzbudljiva pakovanja . . . van domašaja mačke | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pet Maj 02, 2014 9:32 pm | |
| Muž govori ženi: -Onaj naš balavac, opet mi je uzimao novac iz novčanika! Žena: -Kako znaš da je on, možda sam bila ja? Muž: -Ma nisi ti, on ipak nešto i ostavi | |
| | | CaC1
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Maj 04, 2014 6:23 pm | |
| | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sub Maj 10, 2014 4:35 am | |
| Bili smo odjeveni i spremni za pokret na novogodišnju proslavu.
Upalili smo noćno svjetlo, uključili automatsku sekretaricu, pokrili kavez sa kanarincem, izbacili mačku na dvorište. Naručili smo taxi, koji je ubrzo stigao pred ulazna vrata. Kada smo izlazili iz kuće, mačka, koju smo izbacili na dvorište, skliznula nam je ispod naših nogu natrag u kuću.
Nismo je željeli ostaviti u kući, jer kada je u kući sama, uporno pokušava pojesti kanarinca. Supruga je otišla sjesti u taksi, a ja sam se vratio u kuću da bi mačku ponovo izbacio u dvorište. Međutim, mačka je pobjegla na kat.
Za to vrijeme, supruga, koji je još uvijek čekala u taksiju, nije željela da taksist zna kako će kuća biti prazna cijelu noć. Zato mu je objasnila kako sam se vratio u kuću samo poželjeti laku noć njezinoj mami (mojoj punici).
Nakon nekoliko minuta sam došao i sjeo u taksi pokraj svoje supruge. "Žao mi je što mi je trebalo toliko dugo", rekao sam kad smo krenuli. "Ona kurva se skrila ispod kreveta. Morao sam bosti u dupe sa vješalicom da ispuže van! Onda mi je pokušala pobjeći, pa sam je uhvatio za vrat. Onda sam je još morao zamotati u deku kako me ta svinja ne bi ogrebla. Ali - uspjelo mi je! Na kraju sam ju odvukao niz stepenice i bacio u dvorište!
Nadam se da se neće opet posrati pred vrata!
Tišina u autu bila je opipljiva... | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Maj 11, 2014 3:15 am | |
| Vlasnik preduzeća naredi šefu da mora otpustiti jednog zaposlenog. Šef sazove zaposlene i saopšti, da će neko morati da bude otpušten. Svi pogledaše najstarijeg medju njima, a on se odmah pobuni "Ljudi, tužiću vas. Ne možete me otpustiti, treba mi još nepuna godina do penzije". Pogledaju prema sekretarici, a ona odmah - "ja ću se žaliti, za diskriminaciju u preduzeću, jer hoćete da me otpustite jer sam žena". Onda svi pogledaju u portira, a on će na to "Žaliću se udruženju invalida, znate da me ne možete otpustiti, a radim koliko i šta mogu". Sad se svi okrenu najmladjem zaposlenom, zdrav, mlad, jak... A on, najpre se zbuni, ali se ubrzo snadje... "Nešto razmišljam... Nisam vam nikad rekao, ali ja sam gay... " | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sre Maj 14, 2014 7:06 pm | |
| Putnik u balonu s vrućim vazduhom je izgubio orijentaciju. Spustio je balon niže i ugledao jednu ženu na tlu. Spustio se još niže i pozvao ženu: - Oprostite, možete li mi pomoći? Obećao sam jednom prijatelju da ću se naći s njim, ali ne znam gde se nalazim.
Žena mu odgovara: - Nalazite se u balonu, otprilike 10m iznad zemlje, 49 stepeni 28 minuta i 11 sekundi širine i 8 stepeni, 28 minuta i 58 sekundi dužine.
- Vi ste sigurno inženjerka! - kaže čovek u balonu.
- Jesam - potvrdi žena - ali kako to znate?
- Pa, sve što ste mi rekli je tehnički tačno, ali ja nemam pojma šta da radim s tim informacijama, a činjenica je da još uvek ne znam gde sam. Otvoreno govoreći, niste mi bili od prevelike pomoći, samo ste mi produžili putovanje.
Žena mu na to odgovori: - Vi ste sigurno ministar u Vladi?!
- Da - odgovara čovek iz balona - ali kako to Vi znate?
- Pa - odgovara žena - niti znate gde ste, niti kuda idete. Dospeli ste na visoku poziciju pre svega pomoću velikog naduvavanja. Dali ste obećanje prijatelju, a da nemate pojma kako ćete ga održati, a očekujete od ljudi ispod vas da reše vaš problem. Činjenica je da ste sada u istoj izgubljenoj poziciji kao i pre našeg susreta, ali sada nekako ispada kao da sam ja kriva za to! | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sub Maj 24, 2014 9:06 pm | |
| Pukla cijev u kući doktora. Doktor telefonom zove poznanika - vodoinstalatera. - Sjedaj u kola i dolazi odmah ! Pukla je cijev, u podrumu sve pliva. - Ne mogu sada nikako, znaš da danas slavimo. Tu su nam djeca i cijela rodbina. Nazovi nekog drugog. - Bogami kad se tebi neko razboli u familiji, uvijek mene zoveš, i ja bez riječi uvek dođem. - U pravu si, odmah dolazim. Vodoinstalater stiže, i otvori vrata što vode u podrum. S treće stepenice baci dva aspirina u vodu i kaže: - Ako do ponedjeljka ne spadne, zovi me ponovo | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sre Maj 28, 2014 8:52 pm | |
| Ženo! Ti si meni kao droga! - znam, znam, ovisan si o meni, ne možeš bez mene, kad me nema samo o meni misliš, je tako? Ne nego si mi sjebala život!!!! | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Jun 12, 2014 6:01 pm | |
| Jedne večeri četiri prijatelja studenata su bili na zabavi i nisu učili za test koji je trebao biti sledeći dan. Ujutro su isplanirali sledeće: zaprljali su se što su bolje mogli, zatim su takvi otišli do profesora i rekli mu da su prošlu noć bili na venčanju, a na povratku im je pukla guma na autu pa su ga morali gurati natrag i zbog toga nisu u stanju pisati test. Profesor je ljubazno dozvolio da pišu test za 3 dana. Zahvalili su mu i rekli da će biti spremni za 3 dana. Trećeg dana su otišli pisati test. Profesor je rekao da im je pripremio poseban test i da će svako od njih pisati u drugoj prostoriji. Svi su se složili s tim budući da su se dobro pripremili. Test se sastojao od jednog pitanja za 100 bodova. Pitanje 1: Koja guma? a) prednja leva b) zadnja leva c) prednja desna d) zadnja desna | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sre Jun 18, 2014 12:06 am | |
| Jedan putnik u avionu krenuo u toalet. Kako je muški bio zauzet (a njemu se žurilo) stjuardesa ga uputi u ženski WC, ali ga upozori da nikako ne dira tastere sa natpisima: MTV, MTVa, PMP i AVT. Ne mogavši savladati svoju radoznalost, on pritisnu taster MTV - i Mlaz Tople Vode mu zapljusne guzicu. Ugodno iznenađen on pritisne i taster MTVa, a Mlaz Toplog Vazduha ga osuši. Nakon toga on pritisne i taster PMP - i Pufna Mirišljavog Pudera ga fino zapraši. Razmišljajući o tome kako su ove žene baš razmažene on pritisnu i taster AVT i... Naš putnik se budi u bolnici i unezvereno gleda oko sebe. "Gde je avion? Gde sam to ja?" - zbunjeno pita sestru koja se tu našla. "Gospodine, Vi ste u bolnici. U avionu ste pritisnuli taster AVT - Automatsko Vađenje Tampona. Vaš penis je ispod jastuka!" | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sre Jun 18, 2014 12:10 am | |
| | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sre Jun 18, 2014 12:25 am | |
| | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sre Jun 18, 2014 8:03 pm | |
| Jedan vrabac promrzao od zime i gladan ,čeka trenutak kada će da ugine. Odjednom naidje krava i posere se na vrapca. Topla balega ga zagreje ,on živne i krene da cvrkuće . U tom momentu naidje jedna mačka , zgrabi ga i pojede.
Iz ove basne se mogu izvući tri naravoučenija :
Prvo - nije ti uvek neprijatelj onaj ko ti se posere na glavu. Drugo- ne cvrkući dok si u govnima. Treće- nije ti uvek prijatelj onaj koji te vadi iz govana. | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sub Jun 21, 2014 5:17 pm | |
| U nekom kafiću jedna dama zanosnih oblina izašla je iz WC-a i sela za šank. Nagnula se napred i privukla pažnju barmena. On je pogleda znatiželjnim pogledom, a ona mu uzvrati još dubljim naklonom izazivajući ga da joj priđe bliže. Barmen joj priđe... Ona ispruži ruku i dotakne mu nežno bradu pa mu onda provuče prste kroz kosu i nežnim glasom upita: - Gospodine, da li ste vi vlasnik ovog bara? - Nisam gospođice. - sada već drhtavim glasom odgovori barmen i doda - ali, mogu mu preneti vašu poruku ukoliko to želite. Žena nije dugo čekala. Spretno je prešla kažiprstom preko mladićevih usana raširivši ih lagano, polaako, skroz polako te vrlo vešto stavi kažiprst između usana i počne se poigravati mladićevim jezikom i nepcem. Vrlo uzbuđen mladić nekako profrflja: - Šta rekoste da poručim gazdi? - Molim vas, recite mu da u WC-u nema ni toalet papira, ni sapuna, ni peškira... | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sub Jun 21, 2014 8:21 pm | |
| Površinom vode, jednom rekom, pluta go*no. Istom tom rekom, pluta jedna jabuka, pa se susretnu i go*no počne da se nabacuje jabuci. Jabuka, zgrožena, odgovori: "nema šanse, smrdljivi stvore... Vidi kako si odvratan i bljak!" Plutaju oni tako dalje, kako ih nosi reka, pa naidje tuda brodić. Jedan mornar ugleda jabuku, dohvati je i počne je jesti, a go*no joj dovikne: "Mala, vidimo se sutra!" | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Jun 22, 2014 2:40 pm | |
| - aurora0405 ::
- Površinom vode, jednom rekom, pluta go*no. Istom tom rekom, pluta jedna jabuka, pa se susretnu i go*no počne da se nabacuje jabuci. Jabuka, zgrožena, odgovori: "nema šanse, smrdljivi stvore... Vidi kako si odvratan i bljak!"
Plutaju oni tako dalje, kako ih nosi reka, pa naidje tuda brodić. Jedan mornar ugleda jabuku, dohvati je i počne je jesti, a go*no joj dovikne: "Mala, vidimo se sutra!" Oh God! hahahahahahahahahahahah | |
| | | Astra Zvezda Foruma
Godina : 64 Location : podnozje Alpi Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Avg 24, 2014 12:46 pm | |
| Sastali se Srbin, Hrvat i Musliman da smisle kako bi mogli posaditi drvo mira, a da se niko ne uvredi. Kaže Hrvat: - Ja bi posadio kajsiju! Ova dvojica odgovore: - Ne slažemo se zato što ima ono kaj. … Srbin kaže: - Hajde onda da posadimo breskvu! Ova dvojica odgovore: - Ne može jer ima ono bre. Dođe Musliman na red i kaže: - Hajde, da svima bude fer, da posijemo vinovu lozu. Ova dvojica pogledaše jedan u drugog i slože se. Sutradan zove Hrvat Srbina i kaže: - Jesi ti vidio kako nas zeznu obadvojicu jučer! - Što? – pita Srbin. - Pa vinova loza, em zelena, em se obrezuje! | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Ned Sep 14, 2014 2:53 am | |
| Evo šta piše na omotu rolni toalet papira, privatnog proizvođača iz Vranja, koji se može kupiti u Beogradskim prodavnicama: "Kad imate muku, tu smo pri ruku. Za malu novčanu svotu, završavamo veliku rabotu. Kod nas u Vranje nema laganje, sa šesto lista osamsto brisanje. Sve će sa nama da blista, a Vaša ruka će ostane cista!" | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Uto Sep 16, 2014 4:31 pm | |
| Sedi muž u kući, baca kikiriki u vis i hvata ga ustima. Žena ga nešto pozove,on se trgne i kikiriki mu upadne u uvo. Čo- vek pokuša izvaditi kikiriki, ali nije išlo, pa je došla žena u pomoć. Kako god su pokušavali, nisu uspevali da ga izvade, već su ga samo dublje gurali. Na kraju krenu u hitnu pomoć, ali ne izlazu iz kuće sretnu ćerku koja se baš vraćala sa mo- mkom iz grada. Ispričaju im šta je bilo i momak kaže: - Ma nema problema, ne morate kod doktora, sad ću vam ja pomoći. Gurne on dva prsta čoveku u nozdrave i reče: - Sad snažno dunite.! Čovek dune i kikiriki ispadne, Svi srećni i veseli, momak se pozdravi i ode.. Žena sva srećna kaže: - Joj, kakav fin i snalažljiv momak, šta misliš, šta će biti kad odraste-? A muž će: - Pa kako mu prsti mirišu, bit će nam zet. | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Sre Sep 17, 2014 3:52 pm | |
| PSIHIJATRIJSKI HOTLINE: Ako ste opsesivno-kompulzivni, molimo vas pritisnite 1 VIŠE PUTA! Ako ste ovisni o drugima, pritisnite 2 za nekog drugog. Ako patite od podvojenih ličnosti, molim vas pritisnite 3, 4, 5 i 6. Ako ste paranoični, znamo ko ste i šta želite. Samo ostanite na liniji, da bismo otkrili gde ste. Ako ste šizofrenični, slušajte pažljivo i sićušni glasić će vam reći koji broj da pritisnete. Ako ste manijačno-depresivni, nema veze koji broj pritisnete, niko se neće javiti. Ako patite od privida i često halucinirate, budite svesni da je ta stvar koju držite pored glave živa i da će vam upravo odgristi uho!.... | |
| | | Lily First Bride
Godina : 28 Location : .. majka Serbia.. Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Sep 18, 2014 3:25 pm | |
| Pravi domaćin u kući ima:
-Punu kutiju hemijski od kojih samo jedna radi -Punu kesu drugih kesa -Kanticu Eurokrema u kojoj je mast
| |
| | | tvrtko Učenik škole života
Godina : 66 Location : kikinda Humor : da Datum upisa : 12.12.2011
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Pet Sep 19, 2014 4:06 pm | |
| usao covek u radnju i pita,,,imate li mesa,prodavac kaze,,,imamo ribe gospodine,,,,,ma hocu mesa,,,,imamo ribe ona je bogata fosforom,,,ma covece ocu da jb ,em ne da svetlim ,,,imas li mesa bre,,,,,,,,, | |
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... Čet Sep 25, 2014 5:38 pm | |
| Šta se dobije kad se ulrste Leskovčan i oktopod? Nemam pojma! Nemam ni aj al što bere papriku!!!
Zoxy the oktopus paprikoberač | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... | |
| |
| | | | VICEVI - Ovaj ne znam gde bi .... | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 83 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 83 Gosta :: 2 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 710 dana Sub Jan 19, 2013 12:14 am |
Zadnje teme | » TIBOR TOT -DANUBIUSNed Nov 17, 2024 9:43 am od podbarac » Gde biste voleli da zivite, a gde nikako?Pet Nov 15, 2024 7:05 pm od debilko » DNEVNI HOROSKOP ✰Pet Nov 15, 2024 1:20 am od rouzvel » Šta trenutno slušate Sre Nov 13, 2024 9:48 pm od Kijara-brm » MISAO (izreka) dana...Sre Nov 13, 2024 6:07 pm od montoya » Bloger Krule - Obrana i zaštita od glupostiUto Nov 12, 2024 8:34 pm od Kijara-brm » LJUBAVNI HOROSKOPPon Nov 11, 2024 12:23 am od rouzvel » NEDELJNI HOROSKOP ★Pon Nov 11, 2024 12:16 am od rouzvel » POMENI I SEĆANJA Sre Nov 06, 2024 12:09 am od rouzvel » MESEČNI HOROSKOP ♏Pet Nov 01, 2024 12:27 am od rouzvel » POPLAVE ( i vodostaj) Pon Okt 14, 2024 10:23 pm od Kijara-brm » SUJEVERJESub Okt 12, 2024 3:27 pm od Eugen Grafvajer » ELEKTRIČNI AUTOMOBIL -auto budućnosti ? Sub Okt 05, 2024 9:54 pm od montoya » Čitaj, oseti, uživaj i upamti.....Sub Sep 28, 2024 10:44 am od Eugen Grafvajer » PLAĆENIČKE TV: Ž1, ms, i drugePet Sep 27, 2024 11:33 pm od Đole » Igre iz vašeg detinjstva ....Sre Sep 25, 2024 9:01 pm od Kijara-brm » Kažite pesmomSub Sep 14, 2024 8:39 pm od montoya » In memoriam-poznati (EX) JugosloveniPet Sep 06, 2024 4:15 pm od Đole » Kvarovi i popravke na automobilu,priprema za zimu ...Sre Sep 04, 2024 8:45 am od savo » RIBLJI PAPRIKAŠ (APATINSKI)Ned Sep 01, 2024 2:52 pm od Eugen Grafvajer » JA IMAM TALENAT -razna takmičenja i buduće zvezdeSub Avg 31, 2024 9:40 am od Danubius » UMETNOST TETOVIRANJA Pet Avg 16, 2024 9:48 am od savo » GODIŠNJICA "OLUJE"Čet Avg 15, 2024 5:46 pm od Danubius » PESME UZ KOJE MUŠKARCI PLAČU ???? Sre Avg 14, 2024 9:30 pm od Danubius » Da li ste Yugo-nostalgičari?Sre Avg 14, 2024 4:54 pm od Danubius » Azilanti i ostali MIGRANTI....Uto Avg 13, 2024 6:59 pm od Kijara-brm » OI - Pariz 2024Ned Avg 11, 2024 4:33 pm od Đole » ZA SVA VREMENA...-muzika koja se pamtiSub Avg 10, 2024 12:37 pm od Eugen Grafvajer » Bljuvotinama nema kraja -rijaliti ZADRUGA Pet Avg 09, 2024 10:34 pm od Kijara-brm » TENISNed Avg 04, 2024 10:59 pm od Kijara-brm |
Statistike | Imamo 11632 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je Arsene
Naši korisnici su poslali ukupno 526289 članaka u 7371 teme
|
IN MEMORIAM - naša OKANA -1975 -2021 | |
Tot Tibor - Danubius 1960 - 2024 | |
|